O2s

Sådan opretter du en NFL playoff beslag

Hvis du gerne vil oprette en NFL playoff pool for venner og kolleger, eller foretage en analyse af nærmer vildt kampe og konkurrencer, kan oprettelsen af ​​en NFL Playoff beslag være et meget effektivt værktøj til at hjælpe dig ud. Dette beslag kan udnyttes af alle til at komme med deres egne indsatser på forestående spil. Her er der anvisninger på hvordan man laver en effektiv NFL playoff beslag:

  • Inviter så mange mennesker som du kan for at slutte sig til dig i din NFL pool. Dette vil hjælpe med at komme op med en større potte for den samlede gevinst. Før selv begynder at skabe en konsol eller bede folk til at deltage, fastslå, om din pool vil følge en vinder-take-all system eller vil give belønning til de tre bedste deltagere i puljen.
  • Kig efter en egnet mester board, hvor du kan begynde at oprette din playoff beslag. Til grundlæggende parentes, at du kun vil gøre brug af derhjemme eller i din arbejdsplads, kan du gøre brug af en white board, hvor du kan bare slette poster, når du opdaterer din scoringer. Hvis du påtænker at fortsætte med at bruge dette beslag i fremtidige spil, kan du ønsker at gøre brug af magnetiske plader, der omfatter NFL hold magneter. De holder længere og er langt mere praktisk at bruge til dette formål.
  • D istribute kopier af dine første sæt beslag til alle dine venner. De vil være i stand til at bruge dem, før den indledende playoff spillet begynder. Ved at tildele disse kopier til dem, vil de være i stand til at følge nøje og fortsat være fuldt informeret om den kommende match-up.
  • Når du opretter en konsol, huske at tilføje de to wild card hold tilhører AFC og NFC. Disse hold blev ikke inkluderet i sæsonen udgang division bly, men vil deltage i wild card runde matchet mod de nederste division ledere på NFL playoffs .
  • De fire division vindere for hver af konferencerne skal placeres på tildelte pletter i dig playoff beslag. De to hold, der kommer oven i hver konference skal placeres på anden runde, mens de resterende vindere af divisionen bliver værter på slutspillet s første weekend.
  • Din NFL playoff beslag skal altid holdes opdateret, hver gang et spil er slut til fordel for at holde dine venner velinformeret på alle tidspunkter. Før du vil være i stand til at flytte dine hold til følgende runde, skal du vente, indtil spillene er over. De valgte værter er de bedste hold over den nederste hold uanset præstation i tidligere runder.
  • Du skal medtage opsummering af dit spil sammen med enhver skade oplysninger til din konsol for at sikre, at alle er helt informeret. Hvis du bliver bedt om andre oplysninger af dine venner som vejrsituationen, Vegas odds, etc., bør du være i stand til at give det så godt.


Sådan opretter du en NFL playoff beslag. Inviter så mange mennesker som du kan for at slutte sig til dig i din NFL pool.
Sådan opretter du en NFL playoff beslag. Inviter så mange mennesker som du kan for at slutte sig til dig i din NFL pool.

En sjov måde at have lidt af venskabelig konkurrence i din arbejdsplads, i en sports bar, eller blandt venner, er ved at satse mod hinanden på NFL hold af dit valg. Ved at skabe en NFL pool, er du i stand til at nyde din favorit sport sammen med andre mennesker, der deler din interesse. Din NFL playoff beslag er din handy assistent i at gøre det hele arbejde.