O2s

Sådan opgraderer bling

Ordet "bling"

Ordet "bling", også kendt som "bling bling", blev opfundet i jamaicanske slang, fordi det er hvad der kommer til at tænke, når man tænker på lyden refleksion af lys gør når det rammer en diamant. I begyndelsen blev benævnelsen for det meste tilpasset af europæiske rappere og hip hop kultur, men i dag, næsten alle og enhver bruger udtrykket til at henvise til deres smykker. I denne artikel vil vi give dig nogle tips om, hvordan du rent faktisk kan opgradere din bling på den nemme måde.

  • Gennemsøge loppemarked for nogle unikke bling fund. Det kan forårsage alt for meget stamme i lommen, hvis du køber ægte smykker. Heldigvis er der nogle billige, men vidunderlige smykker poster, der kan findes på loppemarkeder. Når du køber bling på loppemarked, så sørg for at du vælger dem omhyggeligt. Må ikke købe en vare, der skriger falsk på bare et blik. Hold dig væk fra guldbelagte bling blings fordi de i sidste ende vil blegne. Endelig skal du straks afbryde, hvis du får udslæt, eller din hud begynder at føle kløende i at bære det blings købt i loppemarked.
  • Mix og match dit autentiske smykker. Efter at have fået bling elementer i loppemarked, meget foreslår vi, at du mikse og matche den billige smykker med autentiske dem. Den billige bling blings vil se meget dyrere, efter at du har parret den med ægte smykker.
  • Tilføj bittesmå bling tilbehør til dit outfit. Opgradering af din bling betyder ikke nødvendigvis, at du nødt til at bære en favnfuld af armbånd eller en flok ringe og halskæder på et tidspunkt. Hvad du kan gøre, er at krydre dit outfit samt de ting, du bringer med dig dagligt. Brug besat hår klip og besat bælter, når du går ud. Gå til neglesalon og bede dem om at designe dine negle med bittesmå knopper. Du kan også finde stud klistermærker, som du kan holde til næsten alt, ligesom din mobiltelefon eller dit digitalkamera.
  • Lav dine egne blings. Hvis du er naturligt kreativ, kan du også oprette dine egne blings. Køb materialer såsom metal kæder, perle sten, metalclips og værktøjer såsom bidetang og tænger. Allot en rolig weekend til at gøre din bling blings derhjemme. Nu behøver du ikke at bekymre dig om at støde ind i en person, der er iført bare det samme bling, som du er, fordi du har oprettet din helt egen, unikke bling.

Sådan opgraderer bling. Gennemsøge loppemarked for nogle unikke bling fund.
Sådan opgraderer bling. Gennemsøge loppemarked for nogle unikke bling fund.

De fire tips, som vi har opregnet vil ikke koste dig en formue, men rent faktisk vil hjælpe opgradere dit look. Selvfølgelig kan du altid opgradere dit bling med autentiske smykker poster, så længe dit budget tillader det.