O2s

Sådan opbevarer kontaktlinser

I dag er der millioner af kontaktlinseoptiker brugere over hele landet (anslået til 40 millioner), og antallet er stadig stigende. En af grundene til kontaktlinser er almindeligt anvendt, fordi de er mere komfortable end de almindelige briller. Selvom briller kan se trendy og stilfuldt, kontaktlinser er mere foretrukket, fordi de giver bedre udsyn på grund af deres nærhed til nethinden i øjnene. Der er også mange brugere af kontaktlinser, hvis formål er ikke at støtte deres synshandicappet, men for at styrke deres øjne æstetisk. Kontaktlinser i dag kommer i forskellige farver, og hvis en kvinde for eksempel ønsker, at hendes øjne at have blå farve, kan hun bare sætte på et par blå linser. Nu, hvis du har et par kontaktlinser også, er du nødt til at lære at passe dem ordentligt at sikre længere brug. Her er tips til din vejledning i lagring af kontaktlinser:

  • Bring de ting, du får brug for i lagring af dine kontaktlinser Disse er:. Opbevaringsetui, rent vand, fnugfri klud eller almindelig bomuldsklud, kontaktlinser og kontaktlinse rengøring og befugtning løsning. Opbevaringen tilfælde bør være den oprindelige sag er beregnet til linserne. Hvis du har flere par kontaktlinser, ikke ombyttes deres sager. Brug de individuelt tildelte oprindelige tilfælde af dine linser for at sikre, at de passer og er hensigtsmæssige.
  • Sørg for at du har rene hænder før håndtering af linserne. Vask dine hænder med sæbe og vand og tør dem godt med et rent håndklæde. Linserne vil blive plettet og blive sløret, hvis du håndterer dem med snavsede og olierede hænder.
  • Angiv de materialer, som du vil bruge på toppen af en tabel. Hvis du har en kommode derhjemme, kan du lige så godt gøre opgaven med rengøring og opbevaring af linserne der så du kan sidde komfortabelt. Ud over at du kan bruge spejlet, mens du tager ud linserne fra dine øjne, især hvis de bliver løsnet.
  • Tag kontaktlinserne fra dine øjne. Hvis du er en regelmæssig bruger af kontaktlinser, vil du allerede have fornemmelsen af, hvordan du fjerner linserne nemt. Bare squint øjet og trække huden til siden og derefter placere din håndflade under øjet for at fange linsen. Placer begge linser på et stykke ren bomuldsklud.
  • Vask linserne godt med vand. Teknikken med vask af linser er ved at dyppe dem i en ren skål med vand. Gnid dem forsigtigt med din pegefinger og tommelfinger og sæt dem til side på det rene stykke stof. Derefter sættes en lille mængde af rengøring og befugtning opløsning på linserne før endelig at gemme dem i de tilfælde. Som du gør dette, skal du holde linserne på fælgen. Rør aldrig ved linsen selv som fingeraftryk vil plette det.
  • Set ned linserne i deres sag. Sæt venstre par på stikket mærket "L" og den rigtige par på stikket mærket "R".
  • Placer en lidt mere rengøring løsning i linseetui. At være sikker på de er velsmurt og at gøre det lettere for dig at bære dem på tilbage igen næste gang, smøre linserne mere med befugtningsopløsning.
  • Luk låget af kontaktlinsen sagen tæt. Sørg for, at linserne er placeret tæt på midten af beholderne, så låget ikke vil skære i, mens du lukker det.


Afstå fra iblødsætning dine kontaktlinser i vand

Sådan opbevarer kontaktlinser. Bring de ting, du får brug for i lagring af dine kontaktlinser.
Sådan opbevarer kontaktlinser. Bring de ting, du får brug for i lagring af dine kontaktlinser.

Afstå fra iblødsætning dine kontaktlinser i vand. Selv hvis du er løbet tør for rengøring eller befugtningsopløsning, skal du ikke bruge vand. Det er bedre at bare gemme linserne uden smøring. Vand kan indeholde nogle bakterier, der kan skade dine øjne.