O2s

Sådan nyde Cardinal Stadium

Enhver vil sikkert blive behandlet med den slags respekt indrømmes en biskop eller en Monsignor, når han kommer til at se en fodboldkamp på Papa Johns Cardinal Stadium i Louisville, Kentucky. Den enorme bue-formede stadion, der kan rumme mere end 40.000 fodbold-forrykte fans er den officielle hjemmebase i fodbold program for University of Louisville. Stadionet først åbnede sine døre i 1988 for at blive den anden til den sidste stadion i NCAA Division 1-A til at åbne i det 20. århundrede (den sidste var Southern Methodist University Gerald J. Ford Stadium).

Sådan nyde Cardinal Stadium. Oprindeligt.
Sådan nyde Cardinal Stadium. Oprindeligt.

Stadionet er opkaldt efter den historiske Cardinal Stadium placeret på Kentucky Exposition Center. John Schnatter, grundlægger og administrerende direktør Office of Papa Johns Pizza, opnåede navngivning rettigheder til det nye stadion, og opkaldt strukturen efter hans pizza virksomhed.

Oprindeligt

Oprindeligt stod den historiske South Louisville Rail Yard i hvad der nu er Papa Johns Cardinal Stadium. Nogle af de 63 millioner dollars brugt på bygge stadion blev brugt i at købe og nedrive den gamle jernbane værftet. Men at vise respekt for den tidligere fabrik blev skiftet horn bjærget, og er blevet installeret i en af ​​resultattavler. Hornet lyder, når Cardinals score et punkt, drukning øredøvende juble af tilskuerne.

I modsætning til de fleste stadions i college football

I modsætning til de fleste stadions i college football, er Papa Johns ikke bleachers, men i stedet tilbyder Chairback sæder, en funktion mere typisk findes i de europæiske fodboldstadioner og i National Football League (NFL). Således bliver publikum altid holdes komfortabel. Mens nedsænke sig i intensiteten af ​​fodboldkamp, ​​kan publikum stadig slappe af og nyde i sommersolen på en smuk dag, komplet med raslen af ​​blade og fuglenes kvidren.

Den nordlige del af stadion huse kontorer og uddannelse kompleks af holdet på Howard Schnellenberger Football Complex. Denne nærhed indeholder også en statue af Johnny Unitas, som anses som den mest kendte spiller i universitetets historie. Tradition holder det at hver spiller rører statuen base forud for ethvert spil.

I modsætning til de fleste stadions i college football. Blandt de øvrige funktioner i stadion er lige bag boksen tryk.
I modsætning til de fleste stadions i college football. Blandt de øvrige funktioner i stadion er lige bag boksen tryk.

I 2000 havde et projekt til at udvide Central Avenue og gøre det bredere påbegyndt, i hvad der var det største motorvejsprojektet historien af ​​byen (bortset fra mellemstatlige projekter). Vejen førte nem adgang til indgangen til andre sportsarenaer i området, herunder Kentucky Exposition Center og universitetets baseball HQ, Jim Patterson Stadium.

Blandt de øvrige funktioner i stadion er lige bag boksen tryk

Blandt de øvrige funktioner i stadion er lige bag boksen tryk, hvor Brown og Williamson Club kan findes. The Club huse festlokaler, der kan bruges til forskellige lejligheder og events. Universitetet ofte bruger denne facilitet til at være vært for funktioner med foredrag.

I oktober 2006

I oktober 2006 blev detaljerne frigivet til Cardinal Stadium ekspansion projekt, som kommer på en pris på 50€ mio. Udvidelsen vil skabe yderligere 21.600 sæder og 70 suiter gennem en ny øverste dæk modsat den vigtigste boksen tryk område. Byggeriet er allerede begyndt og forventes at være afsluttet ved Fall 2010. Ved afslutning, forventes det, at flere fans vil vise troskab til Cardinals på grund af den fantastiske team og en lige så fantastisk mødested.