O2s

Sådan navigerer Logan Airport

Hvis du flyver til eller fra Boston, er du sandsynligvis kommer til at ramme Logan International Airport, som det udøver mest internationale og indenlandske flyvninger. Logan er en forholdsvis travl lufthavn - omkring 26 millioner passagerer går igennem det hvert år - og på trods af sin størrelse, er det temmelig nemt at navigere.

Det første skridt er naturligvis bliver der

Det første skridt er naturligvis bliver der. Enhver metro, bus eller taxi på vej til East Boston kan tage dig til Logan International Airport. Hvis du planlægger at drive der dog være parat til at betale for nogle dyre parkering. Hver time vil sætte dig tilbage 5€ og du vil ende med at bruge op til 20€ for en dags parkering. Før overskriften for Logan, kan det være nyttigt at tjekke Massport hjemmeside på http://www.massport.com/default.aspx. Det har fået kort, der vil finde terminaler, restauranter og hoteller for dig. Klik på linket der siger "Logan International Airport" for detaljeret information om ankomster, afgange, sikkerhed, lufthavn trafik, vejr og parkeringspladser, blandt andre. Det har også fået praktiske vejledninger om at gå til og fra lufthavnen, samt restauranter, butikker, banker og andre tjenester, du kan benytte sig af, mens inde. Hver passager terminal har offentlige internetadgangspunkter stationer for din bekvemmelighed.

Sådan navigerer logan airport. Terminal a.
Sådan navigerer logan airport. Terminal a.

Logan International Airport består af 4 passagerterminaler. Terminaler A til C hver tjeneste en række flyselskaber, mens Terminal E tager sig primært af internationale flyvninger. Her er en liste over de flyselskaber hver terminal services:

  • Terminal a: Delta Air Lines, Delta Connection, Delta Shuttle, Comair
  • Terminal B: Alaska Airlines, Air Canada, Air Canada Jazz, europæisk, Europe West, Spirit Airlines, europæisk Eagle, US Airways, US Airways Express, US Airways Shuttle
  • Terminal C: Air Tran Airways, JetBlue Airways, Cape Air, Continental, Midwest, United, United Express
  • Terminal e: europæiske og JetBlue Airways (for internationale ankomster), Lufthansa, Aer Lingus, Air France, Alitalia, British Airways, Northwest, KLM, SATA, Finnair, flyGlovespan, Iberia, Icelandair, Schweizisk, Virgin Atlantic, chartre

Før landing

Før landing, tjekke din rejseplan for at se, om du er nødt til at skifte fly. Hvis du er nødt til at skifte fly, er det en god ide at dobbelttjekke hvilken terminal du er i ved at kigge på tavlen viser ankomster og afgange. Når du har fået din lejer, finde ud af afgangstid på dit tilslutningsfly, følg derefter skiltene til den korrekte terminal og gate. Hvis du er på vej til en anden terminal helt, vil pendulfart hjælpe tage dig fra den ene terminal til den anden gratis. Bare følg de venlige skilte til de pendulkørsler. Du kan også prøve det rullende fortov, der forbinder terminalerne A og E, og garagen.

Det første skridt er naturligvis bliver der. Terminal B.
Det første skridt er naturligvis bliver der. Terminal B.

Selvfølgelig er der også masser af grunde til at forlade Logan International og nyde, hvad Boston har at tilbyde. Den billigste måde at flytte fra lufthavnen er at tage Logans gratis shuttle til MBTA (kendt kærligt som "T") metrostation. Rumfærgen kører bekvemt 04:00 til 01:00 hverdag, og vil tage dig til Ts Blue Line, Satellit Parkering, og Vandtransportmidler Terminal. De T vil også tage dig til flere lokale områder omkring Boston. Pendulkørsler har rigelig bagage plads og er alle kørestol-venlige.