O2s

Sådan navigere i JFK lufthavn

JFK ligger 15 miles fra Manhattan

JFK ligger 15 miles fra Manhattan. Som landets største og travleste lufthavn, er det en udfordring at navigere, da det driver otte forskellige terminaler med næsten 200 standpladser og mere end 30 miles af veje. JFK lufthavnen i New York dækker et enormt område og dem bekendt med plads kunne nemt gå tabt. Den nemmeste måde at gå gennem lufthavnen er at kende de vigtigste områder.

Sådan navigere i JFK lufthavn. Centrale terminalområde (CTA).
Sådan navigere i JFK lufthavn. Centrale terminalområde (CTA).

Den JFK Lufthavnen har otte vigtigste terminaler. Den centrale terminalområde (CTA) er en cirkulær one-mile road betjener alle otte terminaler.

  • Terminal 1 har ankomster, afgange og mezzanin niveauer og på sammenfaldet, tildeles Gates 1-11.
  • Terminal 2 har ankomst og afrejse niveauer kun og er tildelt Gates 19-29.
  • Terminal 3 har ligeledes ankomst og afrejse niveauer og er tildelt Gates 1-18. Terminal 4 og Terminal 8 har lignende konfigurationer, hvor de har ankomst, afgang og concourse niveau.
  • Terminal 4 er tildelt concourse niveau A og B.
  • Terminal 8 er forsynet concourse B og C.
  • Klemme 5 og 6 er tildelt Gates 1-24 og Gates 1-25 hhv.
  • Terminal 7 er forsynet med sammenfaldet niveauer 1-12.

Når afgående

Når afgående, hver terminal har et curbside aflæsning område for passagerer og bagage. Ofte er disse placeret i nærheden af ​​hver flyselskabets indgangsdøre. Når du ankommer, vil du se et vejrbeskyttet passage, der forbinder jetways til terminalen. Hver terminal har sit eget bagage påstand område, så du ikke behøver bekymre dig om at finde hvor du kan få din checket ind ejendele.

JFK lufthavn har også installeret en Airtran, en letbane, der forbinder alle 8 terminaler til New Yorks undergrundsbane og busser samt den Long Island Rail Road. Hvis du er pendling, kan du lige så godt overveje denne mulighed, fordi linjerne tage dig direkte til terminalerne.

Når du indtaster en af de terminaler, der vil du finde Flyinformationssystemer skærme hele lufthavnen, hvor du kan få flyoplysninger.

Hvis du beslutter dig for at tage bilen, gøre dig bekendt med placeringen af ​​parkeringsarealer. De parkeringspladser er beliggende i det centrale terminal-området. De er farvekodede og opdelt i fem områder.

Før de forlader for en tur

JFK ligger 15 miles fra manhattan. Flyinformationssystemer skærme.
JFK ligger 15 miles fra manhattan. Flyinformationssystemer skærme.

Før de forlader for en tur, skal du vide, hvilken terminal er specifik for dit fly tidsplan og bærer. Du kan kalde dit flyselskab for at kende flere detaljer. Hvis du har brug for at ændre valuta, hver terminal har en udenlandsk børs center og en ATM center. Så er det ligegyldigt i hvilken terminal du går ind, hver enkelt har en udenlandsk valuta facilitet.

Du bør også overveje at bruge benytter af de klare fordele, hvis du er en hyppig rejsende. Du skal bare nødt til at betale en valgfri årligt medlemsgebyr og du får en hurtig-pass clearance som en hyppige rejsende. CLEAR giver dig mulighed for brise gennem sikkerhedskontrollen med lille problem.

Hvis du stadig er forvirret, kan du altid ringe til lufthavnen eller dit flyselskab kundeservice hotline for yderligere oplysninger om, hvordan du komme igennem JFK lufthavn. At vide hvor du skal hen, hvilken terminal du skal være i, og tildeling nok tid, før din afrejse ville sikkert være nyttigt