O2s

Sådan monteres en hastighed taske

Boksning er en stor fitness regime for både mænd og kvinder

Boksning er en stor fitness regime for både mænd og kvinder. Det øger din hastighed og udholdenhed, samtidig med at opbygge din øvre og nedre krop styrke. Da du ikke kan have en boksering i dit hjem, det næstbedste er at få en hastighed taske.

Du kan nemt montere en hastighed taske til din væg

Sådan monteres en hastighed taske. Identificere placeringen for hastigheden taske.
Sådan monteres en hastighed taske. Identificere placeringen for hastigheden taske.

Du kan nemt montere en hastighed taske til din væg. En svirvel bestyrelse holder posen, så den kan bevæge sig frit, mens du dunke det med stempler. Når du køber en hastighed taske, det kommer med de ting, du bliver nødt til at montere den på din væg. Yderligere værktøjer og materialer, du skal have på hånden, er:

 • Hammer og søm
 • 4-6 træstykker (1 x 4)
 • Målebånd
 • Skruetrækker og skruer
 • Murankre
 • Skiver

Nedenfor er oplysninger om, hvordan man monterer en hastighed taske på en væg ramme, før den monteres på selve væggen.

Boksning er en stor fitness regime for både mænd og kvinder. Køb en hastighed taske.
Boksning er en stor fitness regime for både mænd og kvinder. Køb en hastighed taske.

 1. Identificere placeringen for hastigheden taske. Hastigheden posen skal fastgøres til en væg, der kan tage den konstante spænding, der kommer fra posen, mens den bevæger sig. Aldrig montere en hastighed pose på skillevægge. Disse vil ikke stå op til de belastninger af den hastighed posen. Sats på en væg, der har pigge (træ seler løber lodret fra loft til gulv). Sørg for at vælge en placering væk fra menneskelig trafik.
 2. Køb en hastighed taske. Der er mange forskellige mærker af hastighed poser. De fleste kommer med vægbeslag og platforme. Inden du begiver dig ud til din lokale sportsforretning eller købe en over nettet, læse online-bruger anmeldelser af de forskellige Speed ​​Bag mærker på markedet. Denne måde dit valg kan være styret af erfaringer fra andre boksning entusiaster. Når du har din hastighed taske, skal du kontrollere, at alle de nødvendige dele til montering af hastigheden posen behandles regnskabsmæssigt herunder brugsanvisningen.
 3. Finde studs af væggen. Identificere placeringen af ​​knopperne, hvor du kan montere den hastighed taske.
 4. Gør rammen. Rammen er et kvadratisk gitter lavet af træ, der skal monteres på væggen til at beskytte væggen og sikre, at hastigheden pose er robust. Størrelsen af ​​rammen vil afhænge af afstanden mellem to knopper. Fastgøre det nødvendige antal træ stykker ved siden af ​​hinanden for at dække afstanden mellem to tappe. Disse stykker af træ bør være parallel med studs. Dernæst lægger et brændestykke vinkelret på toppen og et til bunden af ​​rammen for at tjene som løbere.
 5. Monter Speed ​​Bag på rammen. Brug af monteringsdelene, der fulgte med din hastighed taske, der er knyttet hastigheden posen til rammen du har foretaget. Følg anvisningerne, der findes i kassen. Sørg for at centrere den hastighed posen til rammen.
 6. Montere rammen med hastigheden posen til væggen. Hvis du har lavet din ramme rigtigt, bør siderne af rammen ligge præcis på de to tappe. Hvis tappene er 3 meter fra hinanden, bør mount gitter være 3 meter fra 3 meter, således at siderne kan skrues ind i stolperne. Brug murankre, skruer og skiver til montering af rammen med posen til væggen stutterier.

Som en ivrig bokser

Som en ivrig bokser, kan du stadig øve en del af din boksning regime derhjemme ved at installere en hastighed taske. En hastighed taske er ikke svært at montere. Bare følg instruktionerne, der fulgte med posen. Sørg for at vælge en god placering med en robust væg og plads til at flytte.