O2s

Sådan montere en wakeboard

Tiden er inde til nogle alvorlige vandsport sjovt

Tiden er inde til nogle alvorlige vandsport sjovt, men mens dine venner er ude i vandet have en blast på deres Wakeboards, sidder du fast med surf se alle handlingen fra sidelinjen. Det er trist bare at være tilskuer. Komme derud og få våde! Hvis du er bange for at prøve wakeboard, ved, at det tager viden til at montere din første wakeboard. Her er nogle af de ting, du behøver at vide for at montere et wakeboard og blive herre over vandet!

  • Faktorer. Du er nødt til at bestemme din egen kørestil og færdighedsniveau. Hvis du tilfældigvis er god til surfing eller skiløb (vand og sne), ville den perfekte wakeboard for dig være single-spids wakeboard, som er temmelig meget designet som af et surfbræt. Det er skarpere foran og bredere i ryggen gør du skære gennem vandet hurtigere. Hvis du er temmelig meget en skater dreng, du er bedre stillet ved hjælp af en twin-tip wakeboard, der er enten firkantede eller afrundede i begge ender. Når det kommer til færdighedsniveau i sport, kan du kun vælge mellem et wakeboard lavet til begyndere og den ene lavet for avancerede wakeboard entusiaster. Den tidligere giver dig mere kontrol, når du lærer at wakeboard, mens den sidstnævnte tillader wakeboard rytter mere frihed i form af flips og tricks.
  • Materialer. En wakeboard er lavet af de samme materialer som et par vand ski fx polyurethan og glasfiber.
  • Mål. En wakeboard dimensioner variere afhængigt af højden og vægten af ​​rytteren. Disse dimensioner kan ses på wakeboard selv. For at give dig en idé, rækken af ​​Wakeboards efter længde er 120 til 150 centimeter. Bredde-kloge, det er 39 til 43 centimeter. Du skal prøve forskellige mærker Wakeboards at finde den perfekte pasform.
  • Performance. En wakeboard er også designet, så du kan kontrollere hastighed og retning, mens glider gennem vandet. Resultatindikatorer refererer til rockere og finner, som er bygget ind i wakeboard. Disse indikatorer er vigtige for montering af en wakeboard især når du allerede er i vandet.
  • Bindinger. Bindinger er tingester i wakeboard, så du kan sikkert montere en wakeboard og holde dig monteret under wakeboarding. Eksempel på bindinger er det overlay, som yder støtte til anklerne, underlaget, der beskytter fronten af ​​fødderne samt akillessenen, den hardware, som giver beskyttelse på siderne af fødderne, den sokkel, som gør det muligt wakeboard rytter at bevæge sig, mens monteret på wakeboard, og fodseng, som er et hvilested for hele fødderne, mens wakeboarding.
  • Positionering. Når du er klar til at montere din wakeboard, du plante dig direkte foran det med bindingerne mod dig. Sæt den ene fod ind i bindingerne, bøje og justere stropperne fast omkring din fod. Gentag den samme procedure med den anden fod. Test lun-fit ved at gå et par skridt, før det bliver i vandet.


Sådan montere en wakeboard. Tiden er inde til nogle alvorlige vandsport sjovt.
Sådan montere en wakeboard. Tiden er inde til nogle alvorlige vandsport sjovt.

Værsgo. Dette er, hvordan du kan ordentligt montere en wakeboard! Nu skal du sørge for korrekt gearet op ved at bære en vest og beskyttende vand goggle, fordi du vil komme flyvende ud af vandet som en fri fugl, faktisk!