O2s

Sådan montere en hest sidesaddle

HORSE-ryttere laver montering af en hest ser så let

HORSE-ryttere laver montering af en hest ser så let, men hvis du er nybegynder, du ved, det er ikke så nemt som det ser ud. Det vil tage praksis, men som du går langs det vil blive nemmere. Nu når det kommer til montering af en hest sidesaddle, her er forslag til at gå om det, som uden ulykker som du kan styre. Husk at du ikke skal gå om dette på din egen især hvis du er nybegynder. Hvis du vil øve på egen hånd er der et forslag nedenfor, der kan hjælpe dig igennem det, men ikke udvise forsigtighed hele tiden.

  • Sørg for, at sadel og stigbøjler er sikkert på hesten. Hvis du ikke kontrollere, vil du falde hårdt på din bum, og det vil gøre ondt.
  • Spørg en træner for hjælp. Dette er den sikreste måde at montere en hest sidesaddle. Din træner, eller i tilfælde af at du træner er ikke tilgængelig den nette kan hjælpe dig, mens du monterer en hest. Han vil bogstaveligt talt give dig et ben op, mens du placere dig selv og forberede sig på at montere en hest sidesaddle stil.
  • Anvende en monteringsblok. Hvis der ikke er rundt for at give dig lift, kan du ty til en monteringsblok. Dette anbefales, når du allerede har tilstrækkelig praksis montering af en hest sidesaddle. Placer bjerg blok nær flanke af en hest under hensyntagen korrekt afstand og så bare træde på den for at give dig den løftestang, at du skal montere en hest.
  • Hold en klump af hestens manke. Det må være nok til at holde på, når du begynder at montere en hest. Husk ikke at få fat i manken. Bare en fast hold vil gøre.
  • Placer dine ben korrekt. Som du monterer en hest, hvile dit højre ben ved siden af ​​hestens flanke - ikke fold det bare endnu, plante din bund fast på sadlen, og holde din venstre fod inde i stigbøjlen.
  • Tillad låret til at hvile på toppen af den forreste sadlen. Kan du se, at groove eller højderyg i mellem skulderen af ​​sadlen? Det er, hvor dit højre lår burde hvile.
  • Følg 90-graders vinkel. Denne vinkel betyder, at din højre læg hviler ved hestens skulder med knæene bøjet omtrent en 90-graders vinkel. Du behøver ikke at bogstaveligt måle denne vinkel, når du føler dig tryg uden at forårsage ubehag for hesten, det er den vinkel, du leder efter.
  • Må ikke læne sig frem. Du vil forårsage unødig stress til hesten. Du vil også føle sig utilpas i denne stilling. I stedet holde din kropsholdning lige og centreret på sadlen. Også give din krop til at "svaje" som hesten bevæger sig fremad på sporet eller omkring en lukket pen.
  • Lad dit højre ben til at åbne op. Når du føler dig utilpas under turen, kan du langsomt justere dit højre ben til at åbne op, mens du indstiller din position på sadlen.


Derudover skal du vælge en hest

Sådan montere en hest sidesaddle. Sørg for, at sadel og stigbøjler er sikkert på hesten.
Sådan montere en hest sidesaddle. Sørg for, at sadel og stigbøjler er sikkert på hesten.

Derudover skal du vælge en hest, som du er mest komfortabel ridning, så det vil være en behagelig oplevelse for dig og hesten. Hvis din træner tillader, bringe godbidder til hesten, så du kan fodre ham, når turen er færdig. Endelig skal du sørge ordentligt klædt på til dette eventyr.