O2s

Sådan måler bredden af ​​snowboard bindinger

Snowboarding er en fremragende sport

Snowboarding er en fremragende sport, især når du er virkelig dygtig med det. Men du skal være forsigtig, når man tager i denne aktivitet, fordi du kan være udsat for ulykker, og som du ved, kan ulykker sker i et blink med øjet. Bredden af ​​dit snowboard bindinger er en faktor, der kan påvirke din ydeevne og kan også forebygge eller forårsage uheldige episoder til at ske. Bredden af ​​bindingerne er meget vigtigt, fordi din saldo påvirkes af dets spændvidde. Med bindinger der er for smalle, kan du ikke styre din saldo, og du vil højst sandsynligt forblive ustabil i din holdning. I mellemtiden hvis bindingerne er for brede, har du måske en hård tid i at dreje rundt især når du har brug for en fuld 360 graders rotation.

For at sikre dit snowboard bindinger er på den rigtige bredde, notere disse Måletips:

Sådan måler bredden af ​​snowboard bindinger. Tag dine sko og stå lige med fødderne fast og jævnt på gulvet.
Sådan måler bredden af ​​snowboard bindinger. Tag dine sko og stå lige med fødderne fast og jævnt på gulvet.

  • Bliv klar med de nødvendige materialer i måling snowboard bindinger. Du skal have en skruetrækker, målebånd og et stykke papir og blyant (til notere målingerne).
  • Tag dine sko og stå lige med fødderne fast og jævnt på gulvet. Ved hjælp af målebånd, afstanden komme fra gulvet til dit knæ. Skriv ned figuren på det stykke papir.
  • Læg bindingerne på snowboard. Udvide dem til et punkt bagfra til midten af ​​snowboard, så de er af samme måling som den afstand, du bare målt i trin 1 mellem dit knæ og gulvet. Derfor, hvis afstanden fra gulvet til knæet er 15 inches, så målingen af ​​dine snowboard bindings når udvides fra midten af ​​den bageste til midten af ​​den forreste side bør også være 15 inches.
  • Fastgør bindingerne til bestyrelsen med brug af skruer. Snowboards allerede skruehuller klar til indsættelse vedhæftede filer. Anvende en pålidelig skruetrækker med spidsen svarende til størrelsen af ​​skruer. På dette tidspunkt har du frie hænder til at justere bredden af ​​bindingerne i henhold til de målinger du tog tidligere.
  • Test fittings af snowboard bindinger. Sid ned i midten af ​​brættet (mellem bindingerne). Hvis du fik den korrekte bredde, skal du passe stramt. Hvis ikke, så bindingerne er for smalle, således justeringer.
  • Føle, hvis du er komfortable, kan vride din krop let og kan udvide dine arme frit med bindinger. For at gøre dette, stå på brættet med din sædvanlige holdning under selve snowboarding. Du kan foretage en egentlig retssag på det sted, hvor du plejer at bruge dit snowboard. Prøv den op ad bakke, ned ad bakke og niveau beslutningsforslag, så du vil vide, om bredden af ​​snowboard bindinger passer dig perfekt.
  • Foretag de nødvendige justeringer ved at løsne bindingerne. Du skal være tålmodig nok til at gøre trial and error måder at få den passende bredde af dit snowboard bindinger. Du kan skrue og skru flere gange, før du kan få den rigtige pasform.


Du bør overveje din højde

Du bør overveje din højde, vægt, kropsbygning og størrelse af dine støvler, når de vælger den rigtige størrelse af bindinger til dit snowboard. Bindinger er almindeligt sælges i små, mellemstore og store størrelser. For mænd og kvinder af mindre boot størrelse, en lille binding anbefales - str. 8 (mænd) og størrelse 8 (kvinder). Middelstor binding er for mænd med størrelse 10 og kvinder med størrelse 11. Store mellemstore bindinger er egnet til mænd med størrelse over 10 og kvinder med størrelse over 11.