O2s

Sådan lysne mørkt hår med henna

Blow-tørretumblere

Blow-tørretumblere, krøllejern, og hårfarver er nogle af de fælles ting, der kan ændre tilstanden af ​​normalt sundt hår. Varmeskader er ansvarlig for spaltede spidser mens kronisk slag døende er den mest kritiske bi-produkt af overdrevent forarbejdet, tør og skørt hår. Ikke desto mindre er mens der er flere måder at permanent skade staten sundt hår, flere naturlige metoder findes til at vende skader på håret, mens samtidig giver en mere organisk tilgang til at opnå en lysere hårfarve.

Lightening mørkt hår kan være noget problematisk på grund af kemisk behandling. Det er næsten umuligt at opnå nær blond resultater på meget mørke hår nuancer såsom sorte eller rige mørke brune med detailhandlens box farvestoffer. For at opnå blegemiddel blond resultater, vil dette kun være muligt med en blegning kit, hvor håret strippes eller løftes af dens ydre lag af hårfarve. Med henna, kan det samme kan forventes, men det er muligt at lysne mørkt hår til nogle blond toner, lys bryn og reds med henna.

De fleste henna pulver kan købes online eller i urte butikker

Sådan lysne mørkt hår med henna. Først er det vigtigt at vide, at alle Henna pulver ikke er skabt lige.
Sådan lysne mørkt hår med henna. Først er det vigtigt at vide, at alle Henna pulver ikke er skabt lige.

De fleste henna pulver kan købes online eller i urte butikker. Det er bedst at tjekke udløbsdatoer, som det er bedst at udnytte den friskeste henna pulver til rådighed - især hvis pulveret ikke er afkølet under dens holdbarhed. Her er hvordan at farve dit hår med henna.

  1. Først er det vigtigt at vide, at alle Henna pulver ikke er skabt lige. Nogle typer af henna er specielt formuleret til at deponere rødt på hår eller hud, og andre er formuleret til at deponere lysere farver i håret akslen. For eksempel vil de fleste basale røde henna nuancer pletten rød. Derudover kan oprindelsen af ​​henna også gøre en stor forskel i opnåelige farve. African henna vil deponere en varm rød nuance, mens persiske henna pletter en dybere rød nuance. Indiske henna indeholder både røde og rødbrune nuancer. Ikke desto mindre, henna farver svarer til hårfarve, at du vil være at forsøge at opnå. For eksempel vil gult henna farve hår til blond nuancer, vil brunt henna farve hår til brune nuancer og røde henna vil efterlade røde nuancer på hår.
  2. Dernæst når du har valgt din henna skygge, mens henna kan bruges alene med vand, kan du også vælge at tilføje andre tilsætningsstoffer for at øge den samlede effekt, henna vil have på dit hår. Æble cider eddike vil hjælpe henna trænge stædig gråt hår. Citronsaft fungerer som en udvidet lettelse agent for blond toner. Sort Kina te tilføjer dybere gyldne brune til brun henna. Red Zinger te vil øge røde henna mens brygget kaffe vil nedtone røde toner. Derudover kan du også bruge andre tilsætningsstoffer, såsom æg og olivenolie til henna, hvis dit hår er meget tør eller over behandlet. Æg tilføje protein til håret, mens olivenolie tilføjer og sæler i fugt til at genoprette tørt og sprødt hår.
  3. Når du har din henna og tilsætningsstof, sørg for, at begge er adskilt. Det er vigtigt at udføre en streng test som enhver type hår er anderledes. Omkring 4. til 6. ounces henna vil fuldstændig dække en fuld leder af hår. Bland henna med kogende vand. Mængden af ​​vand, som det vil tage at gøre løsningen ikke er konkret. Løgnehistorie bør ikke være vand, men bør være cremet i tekstur. Må ikke være bange, hvis din blanding virker kornet, da det er normalt for henna-blandinger. Tager hår fra mørk til lys vil tage cirka 45 minutter til en time med varme. Når du har besluttet, hvordan dit hår vil reagere på henna løsning, tage lige store mængder af henna og vand og bland sammen. Sørg for, at du blander nok løsning på fuldstændig gennemvædet dit hår. Hvis du vælger at bruge en anden blanding agent til at give ekstra lynnedslag, såsom citronsaft eller æble cider eddike, bruge to dele af hver løsning. Henna vil plette hænder og tøj. Sørg for at bruge et oliebaseret produkt omkring hårgrænsen og ørerne for at undgå pletter på huden. Når du har blandet henna og din tilsætningsstof sted på håret i 45 minutter til 1 time med varmen, og 65 til 75 minutter uden varme. Tilføjelse varme vil gøre det muligt for henna at dybt trænge ind i håret akslen. Efter den tildelte tid er færdig, skylles fra hår ved hjælp af varm mineralolie. Påfør olien i cirka 30 minutter derefter bruge en shampoo at befri alle olie og urenheder fra håret. Style dit hår som du normalt ville gøre det. Henna kan bruges hver 4 til 6 uger.