O2s

Sådan lejr i efteråret vejr

Alle vil fortælle dig

Alle vil fortælle dig, at den bedste camping sæson skulle være forår eller sommer, når solen er ud længere, vejret er fint, og du kan nyde den udendørs bedre. Men det betyder ikke, at du ikke kan gøre dette for den koldere sæson, hvor den udendørs er temmelig kølige. Der er stadig måder at nyde en lille Autumn camping med dine venner. Du skal bare nødt til at foretage nogle justeringer og ændringer til, hvad du er vant til at gøre.

Sådan lejr i efteråret vejr. For succes et autumn camping eventyr.
Sådan lejr i efteråret vejr. For succes et autumn camping eventyr.

  1. For succes et Autumn camping eventyr, er nøglen til at gøre forberedelser. Kom op med en liste over ting, du får brug for denne campingplads. Blandt andre behov som mad, vand og førstehjælp kit, vil du også brug for en god telt, der kan modstå en hårdere koldt vejr. Du vil også brug for nogle tæpper, en sovepose, frakker og kram til lejrbål. Du kan endda nødt til at købe en aften tåge og nogle insekt Repellenter. Gå over på listen omhyggeligt og sørg for at dobbelttjekke dette. Køb de ting billigere ved først at kontrollere sparsommelighed butikker eller genbrugsbutikker online gerne Craigslist eller Ebay. Cross off punkt, når du allerede har forberedt eller købt det.
  2. Hvis dette er din første gang går camping i efteråret, kan det ikke være en god idé at gå langt. Head til en lokal camping område først. Dette er faktisk for din sikkerhed og bekvemmelighed. Hvis du ikke har den nødvendige erfaring i camping i den kolde vejr, vil du ikke være i stand til at nyde dette. Og så hvis du ikke kan nyde de eventyr, kan du i det mindste nemt pakke sammen og tage hjem og prøve igen næste gang.
  3. Sørg for at finde et anstændigt område for at etablere lejren. Undgå de blæsende steder. Også undgå steder, hvor der er en mulighed grene kan falde. Der er ikke et ideelt sted, men, men du er nødt til i det mindste at finde en, der kan bedst holde dit eventyr går godt.
  4. Du kan få brug for at sætte vandtætte dæksler på dit telt og sovepose. Kaldet jordflader, er disse tilgængelige på sportsudstyr butikker. De jordflader vil hjælpe med at holde dig varm og komfortabel, selv når det ser ud som regn udenfor lejren. Tilsvarende gør sætte en ekstra liner til din sovepose for at tilføje mere varme. Du kan sikkert også kigge ind i en mumie taske. Nogle mennesker finder det ubehageligt, men det kan være lige noget for dig.
  5. Bær dit bedste tøj til denne type vejrsituation. Dressing i lag er tilrådeligt. Bær en masse uld, når du er camping i efteråret. Også har de fornødne redskaber til at beskytte dig mod vind, kulde og regn, såsom et tørklæde, en hat, høreværn, handsker, sokker og støvler.
  6. Opstil lejrbål om natten. Dette er naturligvis essensen af ​​vil camping. Det lejrbål er, hvor du kan tilberede din mad eller sidde sammen holde jer varm og dele dine historier. Sørg for at du har pakket nok vand og varm kakao til sidste gennem nætterne af din camping, da dette ville være den perfekte tid til at nyde det.