O2s

Sådan laver du en unik strop til store poser

Store poser er fremstillet af de millioner

Store poser er fremstillet af de millioner, og det kan synes svært at gøre din egen signatur eller mærke, som kan identificere din vare bortset fra alle andre, der bruger den samme stil eller mærke af posen. Ønsker du at invitere flere beundrende blikke gennem nyhed om en unik strop til din store taske? Eller måske du nødt til at erstatte nogle pæne taske rem, der er blevet slidt ud på grund af regelmæssig brug. Her er de trin i at gøre en meget pæn unik strop til din store taske:

Måle dimensioner af dit store taske. Du vil ikke være i stand til at gøre en stor pose strop, medmindre du er bekendt med de dimensioner.

Sådan laver du en unik strop til store poser. Måle dimensioner af dit store taske.
Sådan laver du en unik strop til store poser. Måle dimensioner af dit store taske.

Stropperne fra scraps. Du kan tjekke gamle taske stropper, som du kan restituere sig og sætte dem sammen i en unik ensemble til fastgørelse til din store taske. Dette er den mest opfindsomme måde at få et nyt sæt uden at skulle købe nye materialer.

Køb dine rem værktøj. I alle tilfælde

Køb dine rem værktøj. Under alle omstændigheder vil der stadig være tidspunkter, hvor du bliver nødt til at købe et nyt sæt af rem-værktøjer. Sewthankful er en god online ressource for taske og taske rem gør bestræbelser. Du kan også overveje at købe en generisk strop til store poser i butikker, såsom Nextag og derefter arbejde din vej derfra.

Lær at sy din vej gennem store poser lavet af stof. Du vil kun lykkes os at gøre en pose strop, hvis du er i stand til at regne ud på forhånd, hvordan du vil fastgøre remmen til din favorit stor pose. Dette vil spare dig tid og ikke forlade dig at lave en taske rem, som du rent faktisk ikke kan bruge.

Udjævne din rem til at fjerne snoninger. Hjemmelavet taske stropper er mest tilbøjelige til knæk og alle former for bump, især hvis du stadig praktiserer hvordan søm og sy. Sørg for at du har jern eller nogen udfladning enhed, der skal bidrage til at udjævne overfladen af ​​dine stropper. Dette vil også bidrage til at lette bekvem brug af tasken i fremtiden.

Store poser er fremstillet af de millioner. Stropperne fra scraps.
Store poser er fremstillet af de millioner. Stropperne fra scraps.

Test modstandskraft af dit valgte rem materiale. Modstandskraft din rem materiale kan testes ved at tilføje vægte på remmen for at se, hvor meget det kan håndtere. Glem ikke at medtage den iboende vægten af ​​posen og lade nogle godtgørelse.

Ansæt andre muligheder for at knytte dine remme i læder og andre sarte materialer. Du måske nødt til at konsultere taske beslutningstagere til at være i stand til at hjælpe dig med at fastgøre stropper til læder og ikke-klud sorter af poser.

Brug pose gør workshop Smarts. Træning fra velrenommerede skoler såsom Designer sting kan kaste lidt lys i at hjælpe dig ikke bare den enestående rem, men også hele posen og ensemble selv!

Du kan aldrig lave den samme rem to gange

Du kan aldrig lave den samme rem to gange. Så for hver indsats, du gør for at skabe din rem, sørg for, at du er i stand til at give det dit bedste og mest kreative skud. Hvis du er glad for Indret dit rem for ekstra appel, sørg for at det ikke bringer funktionaliteten af ​​din taske rem. Form skal gå godt med funktion.