O2s

Sådan laver du en layup

En layup er et skud i basketball, hvor spilleren forsøger at skyde bolden i rammen ved at lave et spring lige under kurven og forsøger at bruge en hånd til at lægge bolden ind i basketball Hoop. Dette er den grundlæggende måde om, hvordan man skyde layup stil. Der er mange varianter af layup skud i dag. Hvis du er ved at lære hvordan man spiller basketball, layup er den mest grundlæggende skud, som du kan lære.

Sådan laver du en layup. Find et sted at øve.
Sådan laver du en layup. Find et sted at øve.

Her er de trin, hvordan du kan gøre en layup shot:

  1. Find et sted at øve. Først skal du nødt til at finde et sted, hvor du kan øve dig. Øve på en domstol, hvor der er et frikast linje er ideel som det er her du vil starte optagelsen.
  2. Udgangsposition. Mens du står ved frikast linje, drible med din dominerende hånd et par gange, mens du koncentrerer dig om, hvor du lander bolden. Din ideelle mål her er skyderiet firkant på bagpladen og ikke basketball hoop selv.
  3. Doing layup skud. Fra din startposition, drible bolden, mens du er på vej mod kurven. Når du er omkring et par meter fra kurven, stop drible og tage et skridt med din dominerende fod. Tage endnu et skridt med din anden fod, stamp ned på jorden med din dominerende fod og layup bolden med din dominerende hånd mod bagpladen. Målet er at hoppe basketball off bagpladen, så den springer ind i basketball Hoop.
  4. Nogle tips. Hvad du kan gøre for at få mere styrke til at skyde, er at bringe din dominerende side knæ mod brystet, som du har til formål at ramme bolden mod fodpanelet.
  5. Øvelse gør mester. Gør dette et par gange, indtil du har mestret den rigtige teknik til at gøre det layup skud. Som du praksis, vil du bemærke, at du vil få hurtigere og hurtigere, og det vil være lettere for dig at gøre det skud. Må ikke bekymre dig om at få bolden i rammen. Når du allerede har mestret de skridt til layup skud, det er den tid, som du kan øve skyde bolden ind i rammen. Bagefter får en partner til at blokere dine optagelser, så du kan øve dig og samtidig have en modstander. Efter nogen tid, vil du opdage, at gøre en layup skud er ganske let!

Det er de trin, hvordan du kan gøre det grundlæggende layup skud

Det er de trin, hvordan du kan gøre den grundlæggende layup skud. Som sagt tidligere, er der en masse af varianter, der er hentet fra den grundlæggende layup skud. Du kan lære dem, når du allerede har styr på det grundlæggende layup. For information om de øvrige layup varianter, kan du gå til webstedet ungdoms-basketball-tips.com . Gå til "Lay-Up 'fanen. Der vil du lære de andre varianter af layup skud, såsom finger roll, op og under, dråbeformet, tre pointers og omvendt layup. Du kan også lære om den indstillede skud, krog skud og nogle skydning øvelser, der vil gøre dig til en bedre basketballspiller.