O2s

Sådan laver du en hætteslag

En hætteslag kan være en udmærket kostume eller med det rigtige stof en stor mulighed for at holde varm og tør i blæsende efterår. Uanset om du vil oprette en kappe til Halloween eller til at bruge i mere traditionel forstand, bare følg disse instruktioner. Du har lavet en kappe på mindre end to timer.

Trin 1

Nødvendige materialer.

  • Fabric pen
  • Bånd til bånd
  • Fleksibel målebånd
  • Stof
  • Saks
  • Liner stof (valgfrit)
  • Pins

Trin 2

Måle cape længde. Beslutte, hvor længe du vil kappe at være fra dine skuldre ned. For varme, du måske ønsker et sted mellem hofte og knæ længde. Tilsæt tre inches til målingen.

Trin 3

Forbered stoffet. Lægge stoffet flad og pin det til en overflade. Binde stoffet pennen til den ene ende af målebåndet. Placer derefter den anden ende af båndet i midten af ​​overfladen over overkanten af ​​stoffet. Fastgør med en nål. Når rettede målebåndet bør være den længde du målt i trin et plus de tre ekstra inches. Brug af pennen fastgjort til båndet, skal du holde båndet lige og trække en linje i en halvcirkel, som du flytter pennen over stoffet.

Trin 4

Sådan laver du en hætteslag. Nødvendige materialer.
Sådan laver du en hætteslag. Nødvendige materialer.

Skær cape stof. Klip denne stoffet ud, og fold det på midten, så du har en ret vinkel og en bue. Så sæt stoffet til side.

Trin 5

Mål hætten. Måle lige afstand fra bagsiden af ​​bærerens hoved til spidsen af ​​næsen. Tilføj fem inches og skrive dette nummer ned. Så måle fra toppen af ​​hovedet til bunden af ​​halsen. Tilføj fem inches og skrive dette nummer ned.

Trin 6

Foretag hætten. Ved hjælp af et andet stykke af samme stof, skåret to rektangler med målingerne fra trin fire. Læg de to stykker sammen med ydersiderne overfor hinanden. Rektangler skal placeres den måde hætten vil dække dit hoved. Sy en søm ¼ tomme fra toppen og højre side. Du skal have et rektangel, der er åben på to sider.

Trin 7

Få cape stof og lægge den fladt. Hold cape stoffet i samme halvdel fold fra trin tre. Læg det med den vinkel pegede op.

Trin 8

Tilføj foringen (ekstraudstyr). Hvis du laver en kappe til yderbeklædning i stedet for bare et kostume, skal du sørge for at tilføje liner på dette punkt til kappe og hætte for ekstra varme.

Trin 9

Placer hætte over Kap. Bunden af emhætten rektangel skal røre den vinkel begge sider, og dækker det punkt. Skær den spidse område off forlader ½ tomme af stof til sømmen.

Trin 10

Få cape stof og lægge den fladt. Tilføj foringen (ekstraudstyr).
Få cape stof og lægge den fladt. Tilføj foringen (ekstraudstyr).

Sy kappe og hætte sammen. Sy dem sammen ved sømmen skæres oprettet i trin otte. Hem alle kanter for et færdigt udseende eller tilføje farvebånd trim. Derefter skæres bånd til at skabe bånd på sømmen, hvor hætten og kappe mødes.


Der har du det, har du en lavet en hætteslag. Hvis du kan lide udseendet kan du oprette kapper i forskellige farver og tekstiler for at gøre dem en reel del af din garderobe.