O2s

Sådan laver du en fugtgivende ansigtsmaske

Fugtgivende ansigts masker bugne selv i den kommercielle verden

Fugtgivende ansigts masker bugne selv i den kommercielle verden. Men den hårde del af at skulle prøve et produkt, der er pre-made er, at man aldrig rigtig ved, hvordan ren de basismaterialer er. Bortset fra det, kan du risikere at have allergi eller bivirkninger på nogle af de barske ingredienser, der kunne have været anvendt på produktet. For at sikre bedre resultater, kan du prøve at bruge en fugtgivende ansigtsmaske lavet af dine egne hænder. Det er ikke så vanskeligt at foretage sådanne fugtgivende ansigts masker. Her er nogle af de almindelige sorter af hjemmelavede fugtgivende ansigts masker.

  • Honning og æggeblomme. Dette fungerer bedst, hvis du har tendens til at have tør hud. Den fælles ratio er et enkelt æggeblomme til en spiseskefuld af honning. Bare bland dem og placere dem på dit ansigt i 15-20 minutter. Den eneste nedadrettede til dette ansigtsmaske er, at man ikke rigtig kan gemme på lang sigt, du kun gøre dem ved hver brug. En anden variation er at tilføje havregryn for nogle ekstra krat eller bruge en banan i stedet for æggeblomme. Denne maske har også hud opstrammende kvaliteter i det.
  • Clay ansigtsmaske. Dette kan gøres ved at kombinere 2 teskefulde af vand og citronsaft, en dråbe af jojobaolie og honning til 4 spsk af ler. Leret maske er mere robuste og kan være lidt svært at fjerne, men det er det værd. Det vil virkelig hjælpe med at skubbe på de næringsstoffer på din hud på grund af den fastgørelse kvaliteten af ​​leret. De har også tør hurtigere end andre typer af hjemmelavede ansigts masker. French green clay er god for begyndere.
  • Yoghurt ansigtsmaske. Agurk og yoghurt er ofte partnerskab sammen, fordi de har en kølende effekt på huden, mens fugtgivende. Det er også perfekt for dem med virkelig følsom hud. Bare blande en kop yoghurt med en halv skive agurk. Du kan også tilføje havregryn. Selv ganske enkel, er yoghurt ansigts masker også fleksible, da de rumme alle hudtyper.
  • Frugt ansigtsmaske. En mere interessant og lækker take på at gøre din egen hjemmelavede fugtgivende ansigtsmaske omfatter brug af de mest spiselige frugter. Papaya, avocado, banan, jordbær, fersken og abrikos. En lidt mælk af Magnesia hjælper også brygger en frugt ansigtsmaske. Du kan bruge hærdningsmidler fra de foregående trin for at sikre, at du opretter en robust frugt ansigtsmaske.


Sådan laver du en fugtgivende ansigtsmaske. Honning og æggeblomme.
Sådan laver du en fugtgivende ansigtsmaske. Honning og æggeblomme.

Den vigtigste overvejelse du skal vende, når du foretager din egen fugtgivende ansigtsmaske er hudtype. Din hudtype vil diktere, hvilke ingredienser vil fungere bedst for dig. Hvis du ikke er sikker med hensyn til din hudtype, kan du prøve de variationer, der fungerer bedst for alle hudtyper, om den normale tør eller fedtet. Hvis du er op til den daglige vane med at bruge din fugtgivende ansigtsmaske, kan du også gemme din blanding eller gøre dem op på en daglig basis som godt, så du kan mikse og matche forskellige ingredienser. Men for videst effekter, holde sig til en sort ad gangen og kontrollere, hvordan din hud reagerer.