O2s

Sådan laver du en cowboy kostume

Howdy Partner

Howdy partner! Nå, den tid på året igen - Halloween er lige rundt om hjørnet - så sadlen op og lad os finde ud af, hvordan du opretter en af ​​de bedste kostumer nogensinde, cowboy kostume. En af grundene til denne særlige kostume har så meget appel det kan bæres af børn og voksne, uden at bryde eller i dette tilfælde, røve banken. Mange af de artikler, der er nødvendige for at skabe en stor cowboy kostume allerede enten i dit hjem eller en vens. Resten af ​​udsmykning kan købes på dollar butikker eller andre rabat detail eller grossister, som gør den hektiske Halloween rush meget mere afslappende.

Den første nøgle artikel i tøj til cowboy

Sådan laver du en cowboy kostume. Howdy Partner.
Sådan laver du en cowboy kostume. Howdy Partner.

Den første nøgle artikel i tøj for cowboy, er et par jeans. De kan være gamle eller nye, huller eller ingen huller, så husk liv for en cowboy indebærer "at få dirty". For at få ekstra accent til jeans, hvis du har adgang til den ene er et bælte med et stort spænde. Det er ikke en nødvendighed, men det gør øge cowboy kostume og er meget iøjnefaldende.

Hvilken type af shirt vil cowboy bære? Nå

Hvilken type af shirt vil cowboy bære? Well. flannel skjorter eller knap op skjorter er bedst. For en dollar eller mindre, vil du ønsker at have en bandana. Bandana kan bindes løst omkring kraven af ​​trøjen og kan endda bruges til at gøre din cowboy kostume kommer ind under en bandit ved at bruge din bandana som en mund, der dækker. Hvad med de dawgies? Hvis du har noget, der ligner cowboystøvler, store, hvis ikke jeg tror ikke, det er nødvendigt at købe et dyrt par støvler, medmindre du tror du vil få brug fra dem ud over den dag, iført din cowboy duds. Workboots, lædersko og selvfølgelig sneakers er fint, især hvis det cowboy vil være trick eller behandling.

Tilbehør, der kan føjes til kostumet er et hylster og legetøj pistol. Uanset om du vil have din cowboy kostume til at medtage et stykke legetøj pistol er et personligt valg, og enten måde, med alle de andre dekorative det vil ikke gøre eller bryde virkningen af ​​kostumet. En stor og praktisk måde at erstatte en "pistol" i bæltet eller hylster er at bruge en lommelygte i stedet. På denne måde har du en stor sikkerhed tilbehør samt.

Den første nøgle artikel i tøj til cowboy. Hvilken type af shirt vil cowboy bære? Nå.
Den første nøgle artikel i tøj til cowboy. Hvilken type af shirt vil cowboy bære? Nå.

Gør chaps fra brun papirsposer er en anden måde at tilføje til den autentiske cowboy kostume. Levetiden af ​​de kæbe kan være bedst til foto-ops, end langvarig brug, men de er sjove. Nu tror du, jeg har glemt den vigtigste del af cowboy kostume? Ingen måde! Cowboy hatte, fås i alle kostume og fest butikker, dollar butikker, apoteker og legetøjsforretninger er det vigtigste tilbehør til din cowboy.

En ting mere

En ting mere, nogle eyeliner gør for at skabe en kølig overskæg og lidt hårgelé kan slick sikkerhedskopiere disse låse til færdiggørelse af kostumet. Husk der er personlige varianter, du måske ønsker at tilføje til din cowboy kostume, og det er hvad det handler om. Bare mundhugges dit behov gear og komme ud og nyde dagen. Åh, ved den måde, er heste ekstraudstyr!