O2s

Sådan laver du din egen væskeophobning bad sættetid behandling

De fleste af et menneskes vægt udgøres af vand

De fleste af et menneskes vægt udgøres af vand. Vand er en vigtig bestanddel af livet, og hjælper med at fremme en regelmæssig funktion af kroppen. Bortset fra dette, men vand er også meget gavnligt for din hud, hvilket er grunden fugtighedscreme er meget vigtige. Moisturizers holde huden hydreret og næret ved hjælp cremer, der medvirker til at forhindre tab af fugt i huden. Hvis du ønsker at forbedre din huds vandindhold, kan du forkæle dig selv med en væskeophobning bad suge behandling. Her er hvordan du kan lave din egen.

  1. Olier. Start med at forberede olier. Du får brug for en base eller luftfartsselskab olie, som vil bestå af almindelig babyolie. Luftfartsselskabet olie vil være der, hvor du vil tilføje i de øvrige ingredienser til badet suge behandlingen. Bortset fra baby olie, bør du også placere nogle æteriske olier til både duft og næring. Blandt de sædvanlige olier, som du kan bruge til at tilføje dufte til dit bad suge behandling er lavendel, jasmin, vanilje, kanel, og steg olier. De nærende olier du kan tilføje er naturlægemidler olier såsom rosmarin, troldnød, sandeltræ, eller hvad type olie, du ønsker. Forskning om fordelene ved de forskellige typer af æteriske olier først, før du bruger dem.
  2. Salte. Dernæst udarbejder en anden skål og fyld dem med badesalt. Badesalt kan fremstilles ved at kombinere havsalt med nogle Epsom salt. Generelt en god ration for at gøre badesalt er at kombinere tre dele af Epsom salt for hver to dele af havsalt. Stand alone badesalt er lavet ved at tilsætte en halv ounce af æteriske olier for hver fem kopper kombineret Epsom og hav salt, men da der er en separat olie base for væskeophobning bad sættetid behandling, vil dette ikke være nødvendigt. Opbevar badesalt i en lufttæt krukke, såsom murer krukker.
  3. Sæbe. For at starte badet sættetid behandling, tilføje nogle sæbe i badekarret fyldt med varmt vand. De bedste sæber til væskeophobning er milde sæber. Du kan bruge Castile sæbe, som er lavet ved hjælp af olivenolie. Denne type sæbe er meget blid og nærende på huden. Der er flydende Castilla sæbe til rådighed, men du kan også rist barer for at kunne bruge dem til bade.
  4. Tilføj i salte og olier. At starte badet, tilføje i nogle af de æteriske olier. Normalt vil en kop fuld af olierne være nok. Sørg for at du røre dette i partiet meget godt. Normalt kar med jetstrømme er bedst, da dette vil holde olien fra flyder på toppen og danner et tyndt lag. Tilføj i saltene samt. Saltene vil bidrage til at skrubbe din krop, mens olier vil klamre sig til din hud og sørg for, at fugten bevares i huden.

Sådan laver du din egen væskeophobning bad sættetid behandling. Tilføj i salte og olier.
Sådan laver du din egen væskeophobning bad sættetid behandling. Tilføj i salte og olier.

Bagefter pat din krop tørt for at undgå fugt i at blive gnedet kroppen. Du kan anvende en meget lys frakke af olien ind i din krop, for den behagelige duft og yderligere opfange vand ind under huden.