O2s

Sådan laver du din egen spion gear

Få tegn er så glamourøst som spioner

Få tegn er så glamourøse som spioner. Startende fra James Bond, har spioner blevet portrætteret som dygtige, mystisk og med den helt rigtige mængde af list. Hvis du ønsker at spille spion spil med dine venner, en af ​​de vigtigste ting, du behøver, er spion gear. Her er nogle skridt til at hjælpe dig med at træffe en enhed, som du kan bruge til at lytte til folk over lange afstande.

  • Klip. Først og fremmest, er du nødt til at tage en normal hovedtelefon. Du behøver ikke at tage en helt ny hovedtelefon, men sørg for, at det stadig fungerer. Tag en kutter og bruge det til at skalle nøje på det beskyttende lag af tape, der dækker hele hovedtelefon. Når plastik eller gummi slange er blevet fjernet, vil du se tre tråd rør i midten. Disse er normalt farvekodede som hvid, sort og rød. Fjern de nederste dele af ledningerne, således at en tomme af rå tråd er udsat fra hver af de tre ledninger.
  • Solder. Bagefter bliver du nødt til at tage et foto celle og tilslut den til ledningerne. Den hvide og den røde ledning tip skal tilsluttes den ene ende af cellen, mens den sorte ledning skal sluttes til den modsatte ende af cellen. Sørg for at du bruger forsigtig, når lodning wiren. Lodning enheder gør brug af høj varme til at smelte metallerne og give dem mulighed for at vedhæfte. Lad aldrig børn gør denne del af aktiviteten.
  • Plug. Når du har loddet ledningerne ned på fotoceller, er næste skridt er for dig at tilslutte hovedtelefonerne til en stemmeoptagelse maskine. Du kan bruge næsten alt, der vil behandle lyd. Den nemmeste værktøj, du kan bruge, er din computer. De fleste computere i disse dage har porte, der vil give dig mulighed for at tilslutte hovedtelefonerne til mic-porten på computeren. Du kan også bruge en walkie talkie med en optager eller en simpel båndoptager. Det vigtige er, at du slutter enheden til noget, der vil opbevare og registrere de oplysninger, du indsamler, når du spionere.
  • T abe. Dernæst vil du nødt til at vedhæfte en laser pointer på et stativ. Fotocellen, du har sluttet til computeren og de øretelefon ledninger bør også forbindes til stativ. Blot bruge tape for at sikre, at fotocellen og pointeren alle er koblet sammen.
  • Aim. Ved nu, du allerede har det færdige produkt. For at kunne bruge enheden, bliver du nødt til at åbne laser pointer og pege det i retning af lydkilden. Hvis du ønsker at lytte til folk taler bag døren et par meter væk, for eksempel, vil du nødt til at pege laser foran fotocellen, således at billedet cellen afspejler laser til døren. Hvis du trykker på optage-knappen, som du gør dette, bør du være i stand til at høre lyde.


Sådan laver du din egen spion gear. Få tegn er så glamourøst som spioner.
Sådan laver du din egen spion gear. Få tegn er så glamourøst som spioner.

Med disse trin, bør du være i stand til at oprette din egen spion gear, der vil hjælpe dig med at lytte med på hemmelige samtaler.