O2s

Sådan laver du din egen prins purple rain kostume

Hvis du er en certificeret film junkie eller almindeligt nostalgisk om 80'erne

Hvis du er en certificeret film junkie eller almindeligt nostalgisk om 80'erne, Purple Rain er det rigtige for dig. Oprettet i 1984, den klassiske film lavet Prince, dens primære hovedperson, får et væld af popularitet og blive en instant hit! Prince udseende betragtes som en af ​​de mest ikoniske billeder af 80'erne.

Uanset om det er til fester og højtider eller andre 80'er tema lejligheder, dressing op som prins fra Purple Rain er blevet en populær trend i dag. Gøre kostume kan være en overvældende opgave, som kræver en masse penge, tid og kræfter. På den anden side ville tjekker lokale butikker for overkommelige slidstærke tøj, som du kan bruge til at skabe en god prins lilla regn kostume sikkert gå en lang vej. Her er nogle tips om, hvordan du opretter din helt egen Prince Purple Rain kostume.

Sådan laver du din egen prins purple rain kostume. Kig efter en kvalitet, design og printe det ud.
Sådan laver du din egen prins purple rain kostume. Kig efter en kvalitet, design og printe det ud.

  • Kig efter en kvalitet, design og printe det ud. Søg på internettet for en god full-body billede af prins eller hans fuldstændige kostume listen. Du kan bruge Google-søgning for denne ene. Udskrive billedet ud for at tjene som vejledning, når du laver selve kostume.
  • Søg efter den nødvendige stof og andre materialer, der skal anvendes. Det er smart at tjekke butikker. Tjek disse butikker til nyttige stykker tøj til overkommelige priser. Spørg rundt for salg og andre rabatter. Brug eBay kun som en sidste udvej.
  • Kombiner og ændre toppen. Når du er færdig med alle de shopping og lokalisering af de nødvendige artikler, kan du begynde at opbygge dit eget kostume. Dye jakken du bragte purple ved hjælp af en stof farvestof. Når farvestoffet har indarbejdet til stoffet, vedhæfte pyramide sølv nitter på højre skulder udnytte enhver gældende stof lim. Hvis du ikke var i stand til at opnå en næsten nøjagtig kopi af Prinsens lilla jakke, vil en bordeaux-farvet man gøre. Bare sørg for, at du fik faktisk er passende for denne egenskab 80'er look. Da Prince bruger en blonde-håndjern langærmet, så prøv dit bedste for at efterligne denne symbolske funktion. Derefter fastgør skulderpuderne til skuldrene af jakke, der betyder Prinsens brede skuldre. Improvisere og vedhæfte et neckpiece for dine hvide skjorte. Tuck din skjorte op, indtil standen af ​​din talje.
  • Bær sorte bukser. Sæt et par sorte bukser. Bukserne skal ikke passe akavet med dine skjules skjorte. Pynt bukserne med sølv knapper, med henvisning til billedet til korrekt placering. Brug black boots med hæle.
  • Gør makeup og sidste hånd. Endelig anvende make-up og afprøve din paryk. Brug eyeliner og skabe en falsk overskæg, når du stadig ikke har vokset en. Din paryk skal mere eller mindre efterligne Prinsens lilla regeringstid paryk fra filmen. Brug en hvid guitar med en leopard print rem som en ekstra prop.
  • Tjek dit kostume. Se hvor det kostume ser ud og passer dig i spejlet. Tøv ikke med at anvende de ændringer, som du finder det nødvendigt at have en bedre Prince Purple Rain kostume.


Nu, at du er klar til at gå, rynke op med din bedste trutmund og forberede sig til royalty!