O2s

Sådan laver du din egen hobo pung

En hobo pung kan være en god mode tilbehør til alle, der forsøger at gå til en boheme eller endda hippie føler til ens antræk. Det er den perfekte gøre det selv projekt, da hele designet og æstetiske af tilbehøret ligger i, hvordan tilfældig og tilfældig det ser ud. Det blev inspireret, at noget, som en fattig eller hjemløs normalt ville have, som han forsøger at hustle gennem betyde gader, så det er helt ikke chokerende, at det ville gå ud på denne måde.

En hobo pung er en af ​​de enkleste design af tasker og punge

Sådan laver du din egen hobo pung. Køb et stof, som du ønsker at bruge til din hobo taske.
Sådan laver du din egen hobo pung. Køb et stof, som du ønsker at bruge til din hobo taske.

En hobo pung er en af ​​de enkleste design af tasker og punge. På trods af sin relative enkelhed, hobo tasker og punge fra kendte designere og mærker kan hente en heftig prisseddel. Hvis du kan lave din egen hobo pung du ville sikkert ende med at bruge mindre for posen og ville have mere at sætte i selve pung!

Her er hvordan du laver din egen hobo purse:

  1. Køb et stof, som du ønsker at bruge til din hobo taske. Udgiften ville temmelig meget kommer herfra. Du kan gå så overdådigt som du ønsker ved at købe rigtig fint stof eller du kan gå med budgettet rute og tage en billigere type klud til at gøre din taske med. Den tommelfingerregel, når til kommer til taske stoffet er at vælge en, der vil være robust nok til at tjene det formål at en pose. Som du ville forvente, ville bedste stoffer være dem, der er hårde nok til at tage på vægten og den strækning, som en konventionel pose ville være forpligtet til at holde. Farven på tasken samt dens samlede æstetiske appel vil også komme primært fra den type stof, du vælger til dette projekt.
  2. Klip stoffet efter størrelsen af hobo pung, du ønsker. Du kan bruge dine fuld diskretion, når det kommer til størrelsen. Det er helt op til dig. Husk, at du skal være at skære to identiske firkantede former med to slanke sektioner på hver side. De slanke strækninger skulle tjene som håndtag. Du er bedre at lade dem længe, ​​så du kan justere dem senere. Det ville være sværere at justere en kort skaft, hvis du ønsker en rem med mere slap.
  3. Sæt de to afskårne stykker stof oven på hinanden, så at udskriften er i midten (bagsider af stoffet er dem rører overfladen af bordet, og en, der er synligt for dig). Har en meget fin back søm på de to stykker stof med hånden eller bruge en symaskine. Vær opmærksom på behovet for at styrke den pung, hvis du ønsker at bære tunge genstande i dem som bøger.
  4. Simpelthen binde de fire udvidelser af stykker stof efter invertering hele tasken. Du kan binde posen men du ønsker. Nogle mennesker vil måske foretrække at have det på deres skulder, mens nogle gerne vil bære det på deres albuer.

Det er, hvor nemt du kan lave din egen hobo purse! Nu kan du helt gå ned på gaden og rock ud denne varme nummer.