O2s

Sådan laver du din egen derby hat

Vil du være stjerne i den næste Kentucky Derby

Vil du være stjerne i den næste Kentucky Derby? Eller måske kan du bare være at prøve nye stilarter for spark. Uanset hvad, kan du nemt lave din egen derby hat for en bedre fashion statement, der afværger den skadelige solens stråler på dit hoved. Men selvfølgelig, så glem ikke at modarbejde hat hår, når du får afhængige til at bære din derby hat af valg. Her er de meget nemme trin i at hjælpe du laver din egen derby hat:

Sådan laver du din egen derby hat. Vil du være stjerne i den næste Kentucky Derby.
Sådan laver du din egen derby hat. Vil du være stjerne i den næste Kentucky Derby.

  • Måle dimensioner. Kend din størrelse først. Denne måde, vil du vide, hvilken størrelse hat du får brug for, og hvor meget materiale, du får brug for. Måling af dimensioner vil også spare dig besværet med at skulle måle midtvejs i løbet af din konstruktion. Dette er virkelig den passende første skridt at tage.
  • Stråhat. Dit strå hat skal være enkel og let at dekorere. Desuden skal denne hat være noget, der passer til den måling, som du tidligere lavet. Denne stråhat vil tjene som base for de andre elementer. Du kan vælge at lave din egen stråhat manuelt, men det vil spise op din energi og holde dig fra at afsætte den til at give den rigtige dekoration.
  • Crown. Kronen er nogle robust metal, der bruges til hatte. Du er nødt til at koge det i et par minutter og forme den i konturen af ​​strå hat, som du vil bruge. Dette vil tjene som en god skelet til hatten, for at holde det fra at blive deformeret ved bevægelse senere. Du kan få hatten uden krone, men det er stadig en bedre mulighed for at holde sådan noget til at holde det på plads. Det vil fungere som en god base, der vil sikre, at dekorationer vil ikke falde af eller blive sjusket efter gentagen brug.
  • Ornamenter. Pynt er noget, som du rundhåndet kan vælge! Du kan få noget fra blomster til bånd. Bare sørg for, at du har det planlagt ud og lagt ud. Visualiser først ornamenter, før du færdiggør dit design. Dette vil hjælpe dig med at undgå problemer som at have et misforhold, og fejlagtigt at sætte et katastrofalt farve, der kontrasterer alt andet i hatten.
  • Limning. Limpistol ofte gør det trick for stråhatte. Bare anvende på en sådan måde, at det ikke vil være alt for indlysende for folk, der vil se din hat. Påfør den rigtige mængde og gøre det så subtil som muligt.
  • Option sidste touch. Bånd og andre små designs er valgfrie sidste hånd, som du også kan lim på din hat. Forsøger at passe hatten og se, om det vil falde. Foretag justeringer, hvis det er nødvendigt.


Det er virkelig en god ting at prøve et andet design fra tid til anden, så du vil være i stand til at finpudse din hat gøre og designe færdigheder. Det er en bedrift at kunne konstruere noget så kreativt. Måske du kan tilbyde at designe for dine venner også, så du vil perfektionere færdigheder mere effektivt.