O2s

Sådan laver du din egen citron facial toner til fedtet hud

Facial tonere er stor, især hvis du har store porer

Facial tonere er stor, især hvis du har store porer. Facial tonere dybest set hjælpe dig til at gøre dine porer mindre, mens grundigt rengøring din hud. Med regelmæssig brug, vil du sikkert kunne se fremragende resultater i din hud. Men at købe det bedste toner derude er den tricky del. Det er også meget dyrt. Nogle kommercielle produkter kan være virkelig hård for din hud. Det kan være katastrofalt, især når du har en fedtet ansigt. Imidlertid er der en let løsning på dette dilemma. Du kan nemt oprette din egen toner uden kemikalier. Du behøver ikke engang at bruge en skilling! Hvis du vil vide mere om, hvordan man laver sin egen citron facial toner til fedtet hud, her er nogle nyttige tips, som du kan følge.

1. Den første ting du skal gøre er at forberede alle de ingredienser, du har brug for. Disse er:

  • Troldnødfamilien
  • Tangerine olie
  • Vodka
  • Frisk citronsaft
  • Destilleret vand

Sådan laver du din egen citron facial toner til fedtet hud. Facial tonere er stor, især hvis du har store porer.
Sådan laver du din egen citron facial toner til fedtet hud. Facial tonere er stor, især hvis du har store porer.

2. Forbered en lille beholder eller flaske. Sørg for, at det er meget ren og tør. Start med at hælde halv kop frisk citronsaft. For at få al saften ud af din citron, her er et trick, som du kan gøre. Få en citron. Brug din håndflade, tryk den forsigtigt på bordet og rul den. Hvad du dybest set gør, er du vågne op alle safter. Denne måde, vil det frigive mere væske når du begynder at klemme den.

3. Næste ting, du skal gøre, er at blande en halv kop heks hassel. Rør i blandingen meget forsigtigt og grundigt.

4. Tilsætning af fem dråber mandarin olie. Hvis du ikke ønsker, at duften af ​​mandarin, kan du altid bruge lavendel olie. Bland det hele sammen.

Sådan laver du din egen citron facial toner til fedtet hud.
Sådan laver du din egen citron facial toner til fedtet hud.

5. Du kan bruge dette ved at anvende det til dit ansigt med en ansigts pude. Sørg for at du opbevare den i en lufttæt flaske. Sæt den i køleskabet. Du kan bruge dette op til to uger.

6. En anden mulighed er at bruge vodka med din citron toner. Få en ren flaske igen. Hæld halv kop citronsaft, to spiseskefulde vodka, en halv kop vand og en teskefuld af troldhassel. Bland alle ingredienserne og bland dem godt. Du kan derefter anvende dette til dit ansigt.

7. Det er meget vigtigt, at du renser dit ansigt først, før du anvender toner. Dette kan irritere og stikke øjnene, hvis anvendt for tæt, så sørg for at undgå det. For bedre resultater, anvende det to gange om dagen. For første gang brugere. Ising lidt toner på din kæbe linje Hvis det efterlader et rødt mærke, og derefter stoppe med at bruge det med det samme. Det betyder kun, at du er allergisk.

Nu hvor du ved hvordan du gør din egen citron facial toner til fedtet hud, alt der er tilbage er for dig at begynde at rode dit spisekammer for alle tilgængelige ingredienser. Vær meget præcis med det beløb, du kommer til at blande i. Altid røre alt godt. Held og lykke og have det sjovt!