O2s

Sådan laver dit ansigt glød på 5 minutter

Hvis du går på en dato eller til en særlig begivenhed

Hvis du går på en dato eller til en særlig begivenhed, bliver du nødt til at se fabelagtig. Ligne en berømthed ret off forsiden af ​​et magasin er ikke svært. Faktisk kan det ske på få minutter. Mest awesome søger berømtheder fokusere på deres ansigt. De lyser op deres ansigter op for at tiltrække sig opmærksomhed fra fans. I nøjagtigt 5 minutter, kan du gøre dit ansigt lyser op og glød ligesom de berømtheder, du har lyst til. Den store ting ved dette er, at du ikke behøver at købe kommercielle produkter. Der er mange hjem retsmidler, du kan bruge. Det handler om eksfolierende og giver C-vitamin til at blive absorberet af din hud.

  1. Damp dit ansigt. Første ting du skal gøre for at gøre dit ansigt glød er at åbne porer i din ansigtshud. Dette vil give visse mineraler og vitaminer til at blive absorberet ind i porerne i huden gør det muligt at udsende en glødende effekt. Fyld en gryde med vand og varme, indtil det koger. Lad det simre, og derefter tage gryden af ​​komfuret. Placer dig ansigt, hvor dampen stiger. Gør dette i et par minutter. Sørg for, at du ikke flytter dit ansigt for tæt for at undgå forbrændinger. For en større effekt, placere nogle tørret lavendel i vandet, som du varmer det.
  2. Exfoliate dit ansigt. Nu, din hud porer er åbne, er det tid til at rense og eksfoliere dit ansigt. Brug den samme opvarmet vand du har brugt til dampning dit ansigt og dyp din eksfolierende pad i vandet. Sørg for, at puden er fugtigt. Pres overskydende vand fra det. Nu vil du nødt til at dyppe den i mælkepulver og forsigtigt gnide puden på dit ansigt. Husk at exfoliere hele ansigtet, herunder hairlines. Massere puden forsigtigt i et par minutter.
  3. Påfør en maske. Hvis du har tid, afslutte behandlingen med en beroligende maske bestående af havregryn, et æg, og mælkepulver. Bland en spiseskefuld havregryn med to spiseskefulde mælkepulver. Tilføj en æggehvide til mix. Bland det hele grundigt, indtil den er dejagtig og glat. Påfør løgnehistorie på dit ansigt og lad det sidde i 10 minutter, eller indtil den er tør. Vask masken med vand. Tør dit ansigt og anvende fugtighedscreme. Spred det på dit ansigt. Dit ansigt skulle nu have en udefinerbar glød.
  4. Anvende andre hjem retsmidler. Hvis du ikke har tid til damp, eksfolierer og anvende en maske, er der andre løsninger til dit ansigt, du kan anvende for en fantastisk glød. En populær løgnehistorie er en spiseskefuld citronsaft blandet med en ¼ kop sukker. Denne blanding vil gøre din hud glød som solen. Andre undersøgelser har vist, at en blanding af 2 spsk honning og en hel banan kan producere en stor ansigtsmaske, der kan skabe den glød du ønsker.

Sådan laver dit ansigt glød på 5 minutter. Exfoliate dit ansigt.
Sådan laver dit ansigt glød på 5 minutter. Exfoliate dit ansigt.

Bortset fra de mange hurtige løsninger, du kan finde den bedste måde at opnå en ansigtsbehandling glød er ved at opretholde en sund livsstil gennem kost og motion. Men hvis du bor i tempofyldt verden, er tiden af ​​afgørende betydning, og du får brug for de nemme sammenblandede at gøre dig til at ligne den berømthed, du stræber efter at blive.