O2s

Sådan laver dine krøller uden krus

Under naturligt krøllet hår kræver mere opmærksomhed og omsorg, end hvis du har glat hår. Det er derfor, folk med krøllet hår har dem rettede at undgå så meget ballade i at bevare deres krøller. I stedet for at benægte, at du har krøllet manke, hvorfor så ikke tage sig af det den rigtige måde, så du kan undgå at have kruset hår? Kruset hår kan være meget irriterende, især hvis du blot ønsker at lade dit hår ned. De kolde måneder er den tid, dit hår lider alt for meget krus. Hvad skal jeg gøre? Simple. Følg disse tips og på ingen tid, vil du blive flaunting dine krøller for alle at se og misunde. Læs videre.

Sådan laver dine krøller uden krus. Kig efter hår produkter, der appellerer til krøllet hår.
Sådan laver dine krøller uden krus. Kig efter hår produkter, der appellerer til krøllet hår.

  • Kig efter hår produkter, der appellerer til krøllet hår. Der er mange mærker, der bærer hårprodukter, der reducerer krus på krøllet hår. En af de bedste mærker derude er Tigi. Tigi har flere produkter, som du kan bruge til at minimere eller fjerne krus fra dine krøller. Nogle af disse er catwalken Curls Rock Curl Amplifier, CatWalk Curls Rock Leave-in fugtighedscreme og CatWalk Curls Rock krøllet hår Shampoo.
  • Betingelse dit hår. I badet dit hår vådt og tage din balsam og hæld en generøs mængde på din håndflade, nok til at dække alle dine hår. Du behøver ikke at bruge shampoo. Lather balsam på dit hår og kam det igennem. Placer en badehætte på hovedet og lad det sidde i en halv time til en time. Skyl grundigt, og du vil straks føle, at dine krøller er meget glat.
  • Når du shampoo dit hår, skal du ikke bruge en balsam. Brug shampoo og balsam skiftevis. Også, ikke shampoo dit hår hver dag. Dette vil strippe din hovedbund af dens naturlige olier og gør dit hår tørt, tilføje mere krus. Suppleant med balsam.
  • Brug en fin kam. Når kæmning dit hår, er det tilrådeligt at bruge en meget fin kam at udrede dine krøller. Du kan købe en kam specielt designet til krøllet hår i stormagasinet.
  • Føntørre dit hår. Selv om denne proces tager lang tid, vil du blive belønnet med smukke krøllede manke efter. Tørring håret i luften har tendens til at gøre det kruset. En af fordelene ved føntørring dit hår er, at det giver mere volumen. Arbejd din vej danne toppen af ​​dit hoved, indtil du når indeni. Tør det fuldstændigt, og du er klar til at gå.


Du kan ikke undgå at have krøllet hår

Du kan ikke undgå at have krøllet hår, især hvis det kører i familien. Embrace din egenart og skønhed og gøre ovenstående forslag til en smuk og uden krus krøller. Dine penge, at du vil være udgifter i at købe hårprodukter vil være det værd, hvis du se en flot resultat. Sørg for, at de produkter, du vil bruge på dit hår ikke kun er effektive, men milde så godt. Hårplejeprodukter, der er for stærk, og har masser af kemikalier vil gøre mere skade end gavn for dit hår. Du kan også bære dit hår kortere for at gøre det nemmere at vedligeholde.