O2s

Sådan lancere en motorbåd fra en trailer

Der er masser af mennesker

Der er masser af mennesker, der ejer motorbåde, selvom de ikke bor i nærheden af ​​vandet. En masse mennesker har motorbåde, at de holder i deres trailere, og som de bringer til søen under fiskeri eller sejlsport ekspeditioner. Hvis du har en motorbåd med en påhængsvogn, her er, hvordan du kan starte båden.

  • Forbered lanceringen rampe. Først og fremmest skal du forberede lanceringen rampe, som vil forbinde traileren til vandet. Træk lanceringen rampe nedad, indtil det rører vand og derefter sørge for, at agterstavnen af ​​båden er i kontakt med vandet. Mens du gør dette, er du nødt til at sikre, at motorbåden fuldt tilsluttet. Der er bundpropper, der normalt fjernes, mens båden er på lager. Disse stik skal sættes på plads for at holde vandet i at bevæge sig ind i båden, når båden er ved at blive sænket ned i vandet. Bagefter løsne stropperne der holder båden på plads.
  • Lås båden. Når du har afbundet båden, er næste skridt er at fjerne de skralder der holder båden på plads. Dette kan gøres ved hjælp af spillet. Nogle bådtyper har også hentning linjer, der holder båden på plads. Fjern disse så godt. Husk på, at motoren i den motorbåd sædvanligvis er fastgjort på plads så godt. Du bliver nødt til at låse benene her.
  • Skub båden. Efter oplåsning båden, kan du begynde at skubbe dem ud til kanten af ​​vandet. Tag bowline at du har fjernet fra traileren, og bruge det til at tilslutte båden til dock. Dette vil give dig mulighed for at flytte båden til vandet uden at skulle bekymre sig, at båden vil flyde væk. Endelig fjerne Tilt trailere, der er knyttet til båden. Dette vil give båden til at bevæge sig frit i vandet, kun tilsluttes til bowline.
  • Starte motoren. Når båden er i vandet, kan du begynde at genoplive motor til motorbåden. Hvis du aldrig har genoplivet motorbåden påhængsmotor, kan du bruge den manual, som følger med båden. Når motoren er startet, kan du flytte båden sikkert til dock, så du kan fastgøre den til side af vandet.
  • Parkere bilen. Når båden er forsvarligt forankret i vandet, så sørg for at du pakker i lanceringen rampe ind i traileren. Bagefter kan du vende tilbage til bilen og flytte den tilbage til området parkering. Husk, at jorden i nærheden af ​​vand er normalt meget blød, fordi den er mættet med vand. Forlader trailer i bløde begrundelse for en lang tid kan forårsage hjulene til langsomt synke ned i jorden, hvilket vil gøre det vanskeligt at drive trailer ud.


Sådan lancere en motorbåd fra en trailer. Forbered lanceringen rampe.
Sådan lancere en motorbåd fra en trailer. Forbered lanceringen rampe.

Med disse trin, bør du være i stand til at fjerne båden fra trailer og sikkert lancere den i vandet. Når båden er i vandet, kan du begynde at bruge båden til sejlads, fiskeri eller blot for at nyde de rolige vande din ferie sø.