O2s

Sådan krydre en ensartet

Bare fordi du er nødt til at bære skoleuniformer betyder ikke

Bare fordi du er nødt til at bære skoleuniformer betyder ikke, at du ikke kan udtrykke din sans for stil og mode. I de fleste tilfælde er der måder, du kan få tilbehør og gøre din skole uniform unik. Her er hvordan.

Sådan krydre en ensartet. Under skjorter og jakker.
Sådan krydre en ensartet. Under skjorter og jakker.

  • Tjek håndbog. Før noget andet, sørg for at du konsulterer din skole håndbog først lave. Du skal kende de regler og vejledninger, når det kommer til skoleuniform og dress code. Der er nogle skole håndbøger, der har meget generiske beskrivelser af, hvordan man bære skoleuniform. Det betyder, at du har mere spillerum til accessorizing. Hvis håndbog siger, at du skal bære sorte sko, men tilføjer ingen andre detaljer, betyder dybest set, at du kan bære nogen form for sko, så længe de er sorte. Der er dog nogle skoler, som har meget strenge regler for dress code. For eksempel vil nogle skoler angiver, at de sorte sko skal være fremstillet af læder, bør have en tomme høj hæl, og den bør være lukket stil.
  • Makeup. En af de nemmeste måder at gøre dig selv skiller sig ud selv i et uniformer er ved at bære en lille smule makeup. Husk på, at den skole pige udseende ikke går alt for godt med overdreven makeup. Men anvendelse af en lille smule mascara og øjenskygge bare for at gøre dine øjne pop ud vil se godt ud. Også tilføje en lille smule af lip gloss til at gøre dine læber ser endnu mere saftig.
  • Tilbehør. Næste, så tjek det tilbehør, du kan bruge med din uniform. Disse omfatter smykker stykker, såsom øreringe, halskæder, armbånd, ringe, og endda hoved bands, tørklæder og andre. Husk dog, at du skal vælge dit tilbehør nøje. Sørg for, at dit tilbehør er der for at fremhæve dit udseende, men ikke for at være omdrejningspunktet. Husk også, at en eller to tilbehør vil normalt være nok. Du behøver ikke at dæk hele din krop med guld og smykker fra dine øjne, hals, håndled og fingre. Dette vil gøre dig til at se alt for klædt op, hvilket ikke er et godt kig til skole piger.
  • Neglelak. Nogle mennesker kan bare ikke lide at bære for mange accessories. I dette tilfælde bør du overveje at bruge neglelak i stedet. En klassisk rubinrød vil helt sikkert gøre dine fingre skiller sig ud. Hvis du vil have noget mere tonet ned, gå til lette pink og cremet toner, der vil gøre dine hænder ser smuk uden at tiltrække for meget opmærksomhed.
  • Tasker. En af de største tilbehør, som du har, er din taske. I stedet for at få en rygsæk, kan du overveje en tote eller en håndtaske. Også kigge efter tasker, der er lavet fra kanvas eller læder. Disse er meget stærke, men de går godt med skolen ensartet udseende.
  • Under skjorter og jakker. Endelig overveje at bruge jakker og cardigans som en måde at fremhæve din skole uniform. De løse og flagrende cardigans og trøjer ser godt ud med skoleuniformer. Eller du kan også bruge farverige undertrøjer fremstillet af silke eller blonder, som vil se godt ud med et par af de øverste knapper åbnet i din skjorte.


Med disse i tankerne, bør du være i stand til nemt krydre din skoleuniform og vise din unikke mode stil.