O2s

Sådan kradser hår uden gel og mousse

Scrunched hår vil peppe dit udseende

Scrunched hår vil peppe dit udseende. Men vær forsigtig, fordi dit hår kan se fedtet og skællet hvis det ikke er korrekt udført. Der er nemme trin for dig at kradser dit hår uden at bruge en gel eller mousse. Læs artiklen nedenfor for simple ideer.

Sådan kradser hår uden gel og mousse. Fjern overskydende vand fra håret.
Sådan kradser hår uden gel og mousse. Fjern overskydende vand fra håret.

 • Fjern overskydende vand fra håret. Det er en grundlæggende proces i hårpleje. Dette kan gøres nemt ved at klemme håret gennem et håndklæde eller gennem fingerspidserne. Men ikke gnide ud vand for at undgå skader på håret. Håndklæde dit hår tips let hvis de stadig drypper efter frotté.
 • Må ikke børste dit hår. Brug din håndflade til at flade dit hår og bruge fingrene til at skille dit hår. Hår er svagere når de er våde, så brug ikke en kam, indtil det er tørt. Finger-kam håret for nu. Dermed vil udrede dit hår, og det vil gøre det sunde og ser scrunched.
 • Besøg et hår styling boutique. Det kan være dyrt, men det er den nemmeste måde at få en scrunched hår. Skær et magasin foto af dit ønskede frisure eller udskrive en frisure foto fra internettet og bringe det til boutique at sikre, at du får din foretrukne frisure. Hår butikker også tilbyde andre hår funktioner, der forbedrer skønhed og sundhed i dit hår.
 • Scrunching krøllet eller bølget hår
  • Brug en krølle-styrke eller volumizing balsam og shampoo. Brug ikke fugtighedscreme, fordi de vil veje dit hår ned og undgå en effektiv scrunching. Spørg venner eller forskning online for at finde de bedste produkter til rådighed. Brug en ren håndklæde i tørring dit hår.
  • Brug anti-frizz spray. Brug begge dine hænder til krølle dit hår. Begynd fra tips og arbejde hen imod din hovedbund. Hold et hår sektion derefter bruge din hånd til rumple det. Løft dit hår fra rødderne. Det er også en effektiv massage for hår sundere.
  • Brug føntørrer. Slut føntørrer til sin diffuser vedhæftet fil. Placer diffuser, så dens tænder vil holde dit hår ordentligt. Drej føntørrer. Det vil gøre diffusoren bevæger sig gennem håret. Roter tørretumbleren mod uret, og uret for at tørre dit hår.
 • Scrunching Straight Hair
  • Fletning håret. Brug en lys-beholdning spray i coating hår. Divider din i flere partitioner. Braid hver partition. Brug hårelastikker, så divisionen vil ikke udrede. Må ikke unbraid dit hår før sovende. Fjerne dine fletninger, som du vågnede. Forsigtigt kam dit hår gennem fingrene.
  • Gør dit hår lige igen, hvis du ønsker. Besøg en malkestald eller købe hår glatning produkter, og gøre procedurerne på din husstand. Læs omhyggeligt vejledningen på produkterne.
  • Det er rigtigt, glat hår er smuk, men scrunched hår er mere eksotisk. Vedligehold føler og udsigterne for dit hår ved at følge trinene nævnt i denne artikel. Du kan også bede rådgivning fra frisører og veninder i at bevare frisure.


En kradser hår ser flot ud, om du har fået tør eller fedtet hår

En kradser hår ser flot ud, om du har fået tør eller fedtet hår. Den frisure er passende for Proms, sexet kjole-ups, og selv firmaarrangementer. Det handler om, hvordan du håndterer dig selv. Du kan dingle flere slyngtråde fra din chignon eller fransk twist eller du kan bære dit scrunched hår med passende hår tilbehør. Det er også bedst at have, fordi der ikke er meget fastsættelse nødvendigt, når du er på en fart.