O2s

Sådan kontrolleres pas status

Et pas er din vigtigste billet til rejser og identifikation

Et pas er din vigtigste billet til rejser og identifikation. Det kan tjene som et gyldigt ID i alle de steder, du kan gå. Et pas fra din lokale regering indeholder grundlæggende oplysninger om dig selv og de steder, du har rejst. Et pas er også en lille bog af erindringer, der indeholder stempler dikterer de forskellige steder du har været til.

Hvis du af en eller anden grund, du ønsker at kontrollere dit pas status, kan nedenstående trin tjene som guide.

Sådan kontrolleres pas status. Bestem, hvor du står med hensyn til dit pas.
Sådan kontrolleres pas status. Bestem, hvor du står med hensyn til dit pas.

  • Bestem, hvor du står med hensyn til dit pas. Har du søgt et pas, eller ansøgt om pas fornyelse? Hvis du ikke har ansøgt om et pas endnu, kan du indgive en ansøgning på dit nærmeste pas agentur, lokal domstol eller på posthuset. Du kan også anvende på et bibliotek, hvis din nærmeste bibliotek tilbyder denne service. Du har brug for pas billeder til at indgive en ansøgning, som du kan få på ethvert foto kabine eller fotoforretning. Fotoet kabine eller fotoforretning bør have en standard størrelse og hvid baggrundsfarve til dit foto til rådighed.
  • Hvis du har en udløbet pas, kan du ansøge om pas fornyelse ved at få en ds-82 form og fylde den op til forelæggelse for et pas agentur. Passet agentur bør have en kopi af DS-82 form i deres kontor. Du skal have to nye pas billeder knyttet til din DS-82 form.
  • Foretag et opkald. Hvis du vil tjekke dit pas status, kan du ringe til National Passport Information call center. Det nummer at ringe er 877-487-2778. Dette nummer forbinder dig med en automatiseret teller, der kan kontrollere dit pas status for dig i weekenden. Hvis du foretrækker at tale med en call center agent eller operatør, kan du ringe til det samme nummer, mandag til fredag, kl 8:00 til 20:00. De har også et nummer for personer, der har nedsat hørelse. Derefter nummer er 888-874-7793.
  • Log på nettet. Du kan tjekke dit pas status online. Det amerikanske Department of State hjemmeside kan du kontrollere dit pas status. Sådan går du direkte til den side, adressen er passportstatus.state.gov .

Uanset om du planlægger at rejse snart

Uanset om du planlægger at rejse snart, eller blot ønsker at have et pas handy, kan du ansøge om et pas og kontrollere dens behandling status ved hjælp af ovenstående trin. Passport behandling tager omkring fire til seks uger. Hvis du ønsker at skynde processen langs, kan du betale 45€ for at fremskynde dit pas fornyelsesproces. Dit pas er en af ​​de vigtigste dokumenter, du kan få for gyldig legitimation og for rejser formål. Uden et gyldigt pas, kan du ikke rejse til andre lande eller krydse andre stater, da de lokale myndigheder kontrollere, om det ved ankomsten. Sørg for at holde dit pas på et sikkert sted. At miste dit pas betyder at skulle indberette til myndighederne og få et nyt, og det tager yderligere fire til seks uger. Efter modtagelse af dit pas, skal du sørge for at gøre Xerox kopier af dokumentet, og opbevar dem et sikkert sted.