O2s

Sådan kontrolleres båd slanger til vedligeholdelse

Ekstreme vejrforhold kan dårligt påvirke visse former for materialer

Ekstreme vejrforhold kan dårligt påvirke visse former for materialer. For eksempel er gummi og plast særligt modtagelige over for vridning i varme og brud i kulden. Om vinteren kan slanger revne. Disse kan også bryde i den ekstreme kulde. Slange forseglinger kan også revne eller knække i nærheden af ​​kanterne, navnlig når disse akkumulere rust og korrosion.

Her er et par ting, du bør tjekke på dine slanger på din båds motor. Kontrol er bedst gøres regelmæssigt, selvom du bør fokusere på at sikre integriteten af ​​dine slanger især om vinteren.

Sådan kontrolleres båd slanger til vedligeholdelse. Ekstreme vejrforhold kan dårligt påvirke visse former for materialer.
Sådan kontrolleres båd slanger til vedligeholdelse. Ekstreme vejrforhold kan dårligt påvirke visse former for materialer.

Utætheder. Føl omkring dine slanger til at kontrollere for utætheder. Du kan tjekke for lækager ved at inspicere området omkring slangerne. Hvis der er vand eller fedtet grime omkring slangerne, tørre disse tørre. Se om området bliver våd eller fedtet igen. Hvis dette er tilfældet, så har du sandsynligvis har en utæt slange.

Clips. De fleste slanger er i besiddelse af clips eller klemmer, der spændes med skruer eller bolte. Kontroller hvert klip, hvis det holder slangen stramt nok. Også kontrollere for korrosion. Disse metalclips og klemmer kan få rusten, og mister deres effektivitet i det lange løb.

Tørhed og revner. Slanger

Tørhed og revner. Slanger, der gennemgår ekstreme vejrforhold er tilbøjelige til udtørring og revnedannelse. Et sikkert tegn på, at en slange er ved at knække, er, når det er virkelig tør og hvis det ser skørt. Hvis slangen er chipping off en smule ad gangen, dette betyder, at du bliver nødt til at erstatte det snart.

En god måde at tjekke for sundheden for dine slanger er at trække og dreje dem mod forskellige retninger. Hvis slangen er stadig fleksibel og stadig har nok "lege", så de stadig er i deres levetid. Men hvis slangen er hårdere end normalt, eller hvis det ikke længere er fleksibel, når du flytter den rundt, så bliver du nødt til at overveje at erstatte dem snart.

Bælterne. Bortset fra slanger

Tørhed og revner. slanger. Bælterne. bortset fra slanger.
Tørhed og revner. slanger. Bælterne. bortset fra slanger.

Bælterne. Bortset fra slanger, skal du tjekke din motor bælter. Kontrollér spændingen ved at trykke en finger på midtpunktet mellem remskiverne. Hvis "give" er mere end en tomme, så bliver du nødt til enten at justere remskiver eller udskift remmen. Hvis et bælte allerede er flosset, dette betyder, at du bliver nødt til at erstatte det.

Lænsepumpe. Sørg lænsepumpe fungerer

Lænsepumpe. Sørg lænsepumpe fungerer. Disse vil normalt arbejde på egen hånd, uden nogen indblanding fra brugeren. Du kan tjekke det ordentligt virker ved at nå ind i motorrummet, sensationsprægede lænsepumperne og flippe dem op. Herfra kan du se, om de er korrekt tænde. Din motor vil normalt have to pumper-ét sæt højere end den anden.


Som et resumé

Som et resumé, bør vedligeholdelse af både starte fra at checke disse ting: slanger, Bælterne, og lænsepumpe. Vær sikker på at kontrollere niveauet og kvaliteten af ​​olie i din motor, også. Da årstiderne skifter, så vil din båd nødt til at justere med de ændringer i temperatur og fugtighed. Det er normalt de dele som slanger, bælter og olie, der er berørt.