O2s

Sådan kommer rekrutteret til at spille college volleyball

Hvis du ønsker at være en del af skolens volleyball varsity team

Hvis du ønsker at være en del af skolens volleyball varsity team, så skal du gøre dig populær og efterspurgt. Det er klart, før du kan spille i samfundet volleyball turneringer, du nødt til at passere de krav først. Du skal have højden, de bevæger sig, og du skal også have hastigheden til at gå efter en bold. Du bør også have den fysiske udholdenhed til at udholde varmen. I volleyball, er det uundgåeligt at komme til skade eller stødt. Men hvis du tror, ​​du har hvad det kræver, er her et par tips, der kan hjælpe dig med at komme ansat.

Sådan kommer rekrutteret til at spille college volleyball. Deltage i amatør volleyball konkurrencer.
Sådan kommer rekrutteret til at spille college volleyball. Deltage i amatør volleyball konkurrencer.

  • Vurdere din stil. Betragt den måde, du spike, graver, og ramte bolden. Recruiters undertiden kræve videoer af udsigterne spille volleyball. Du kan se international volleyball spil og observere, hvordan de professionelle volleyball spillere gør det. Det er ligesom at bygge videre på star quality. Når du bruger stærke træk, kan det skabe et varigt indtryk på aftagerne og coach.
  • Deltage i amatør volleyball konkurrencer. Recruiters er på udkig efter spirende varsity medlemmer. Vær forsigtig, fordi du udfører en demo. De vil se dig i aktion. Spil dit bedste. Hvis de kan lide dig, kan du blive kontaktet og inviteret til at være en del af et team. Du kan også deltage sommerlejre tilrettelagt af skoler, hvor du kan netværke med trænere og andre varsity spillere. Kig efter en coach, som du ved, du vil komme sammen med, og bede for tips om hvordan man spiller godt.
  • Vurdere dine færdigheder. Mål dine færdigheder som om det var din portefølje. Hvis du har en personlig træner, så spørg ham eller hende til at vurdere dit spil færdigheder fra tid til anden. Optag begge dine observationer, da disse vil være gavnligt, når man spiller for en college turnering. Det er ligesom at skabe et CV, som i tilfælde af volleyball er et referat af færdigheder du har og færdigheder du kan forbedre på.
  • Spørg om anbefalinger. Hvis du har været en god volleyball-spiller i high school, bede om en anbefaling brev fra din coach eller hovedstol. Dette kan have en vis indflydelse på kollegiet varsity team, vel vidende at du har været i holdets indsats før.
  • Vær kreativ. Gør brug af forskellige tilgange til at markedsføre dine evner. Besøg online sports sites til at indsamle oplysninger om hvordan man kan forbedre som en atlet.

I tilfælde af at du ikke får rekrutteret på én gang

I tilfælde af at du ikke får rekrutteret på én gang, skal du ikke miste modet. I stedet udnytte dette som en udfordring at øve mere, så du kan udvikle den bedste atlet i dig. Investere tid i at øve, men glem ikke dine studier, også. Nogle gymnasier vil ikke lade dig spille, medmindre du har en god akademisk stående og optegnelser. Recruiters er også på udkig efter volleyball spillere, der er lærenem, disciplineret og flittig.

College volleyball kan være dit første skridt mod internationale turneringer, og måske OL! Du må ikke stoppe vurdere dig selv, så du ved, hvilke ting du har brug for at forbedre den, og hvilke styrker der skal bruges som fundament. Det ville ikke også ondt at nærme teams og spørge, om de er villige til at give dig en chance for at spille med dem, selv midlertidigt. Hvis de kan se, at du har hvad det kræver, så efter al sandsynlighed er du snart skal ansættes i dig dream team.