O2s

Sådan køber vintage læderjakker

Da temperaturen falder, og da vejret skifter

Da temperaturen falder, og da vejret skifter, er en ændring i garderoben også i orden. En af de mest populære stykker tøj til faldet er selvfølgelig vintage læderjakke. Du kan bære disse og være sikker på at holde varmen ved at holde optimistisk med den nuværende mode. Kommer i mange former og stilarter, der er en masse steder, hvor du kan købe dem. Her er et par steder, som du kan købe fra.

Sådan køber vintage læderjakker. Da temperaturen falder, og da vejret skifter.
Sådan køber vintage læderjakker. Da temperaturen falder, og da vejret skifter.

  1. Blue moon læder . Dette site har en komplet liste over de forskellige typer af læder, fra mænds frakker til kvinder frakker og andre genstande med vintage læder. De har artikler til både mænd og kvinder. De har militær-stil jakker, diamant mesh biker jakker og Nappa læder og bombefly jakker til kvinder. For mændene har de antiqued læder jakker, bombefly jakker, blazer stil Nubuk læder og Nappa læder jakker.
  2. Ralph Lauren . Dette site har en bred vifte af læder tøj til både mænd og kvinder, med nogle ekstra oplysninger som jakken beskrivelse bortset fra hvad der er vist på billedet. Da det er en Ralph Lauren produkt, priserne er lidt høj, men hvis du finder det, du kan lide, så countercheck det med andre steder, der har samme mærke.
  3. Posh vintage . Posh Vintage har en masse af lædervarer til kvinder, med nøjagtige målinger af størrelsen af ​​produktet. De har forskellige designs i forskellige nuancer af sort og brun til stilfulde trenchcoats. De sælger også nogle andre læderprodukter, som du kan matche op med din jakke eller andre stykker tøj som handsker eller punge.
  4. Trashy blomster . Også UK-baserede, de sælger brugte vintage læder jakker og andre elementer til engros-og detailleddet. De giver rabatter for bulk ordrer, hvis du har planer om at sælge vintage læder jakker. De har ingen minimum antal elementer til at sælge, før du kan købe, så kig rundt så meget som du ønsker, med den garanti for, at du ikke vil være forpligtet til at købe i løs vægt.
  5. Næste tag . Dette websted tilbyder sammenligning af priserne gennem de forskellige online-markeder til rådighed. Bare skriv i den type jakke, som du ønsker, og du vil få de forskellige prislister fra forskellige steder. Dette kommer meget handy efter kigge gennem de forskellige sites, der er nævnt ovenfor. Den medfølgende link har en prøve af en type jakke med sammenlignet priser fra Amazon.

Der er andre steder, du kan kigge ind for at finde den rigtige læderjakke, der passer til din smag. Bare husk altid at være forsigtig med at give dine personlige konti via internettet for at undgå at blive snydt, eller at din konto bliver brugt til noget andet. Sørg for at gennemlæse andre sites til sammenligning, og for at se, om disse websteder tilbyder størrelserne af jakken, du vil købe. Det kan forekomme store i billedet, men kan være en størrelse mindre, når du får din pakke. Husk, nogle links er baseret i England, så sørg for at tjekke din prisomregningen, før de køber det endelige produkt.