O2s

Sådan køber vietnamesiske guld SJC barer

Den Saigon smykker Holding Company (SJC) blev oprettet i september 1988. Det er et statsejet holdingselskab bestående af seks datterselskaber, femten joint-ventures, to provinsielle filialer og to fabrikker, der producerer smykker og tre fabrikker i Hanoi og Ho Chi Minh City, der fremstiller guldmarked at dække den indenlandske efterspørgsel på omkring 20.000 taels eller 750 kg guld hver dag. Én tael svarer til 1,25 ounce. SJC primære fokus er i fremstilling og handel med guld og smykker.

Den 22. februar, hvor 2006 SJC lavet bølger på verdensmarkedet det lancerede sit nyeste produkt, et kilo guldbarrer. Guldbarrerne bliver tilbudt til investering, handel, transport, lån betaling og sikker afdækning.

Guldbarrerne er fremstillet af 999,9 pure guld fra Schweiz

Sådan køber vietnamesiske guld SJC barer. Guldbarrerne er fremstillet af 999,9 pure guld fra Schweiz.
Sådan køber vietnamesiske guld SJC barer. Guldbarrerne er fremstillet af 999,9 pure guld fra Schweiz.

Guldbarrerne er fremstillet af 999,9 pure guld fra Schweiz. De måler 51mm bred, 115mm lang og 9,5 mm tyk. Det er i øjeblikket værdiansættes til omkring VND 282 millioner eller US $ 17,740. Disse bullion barer er varemærkebeskyttet og registreret hos State Bank of Vietnam.

Hvis du er interesseret i at købe disse øverste retsråd guldbarrer, her er hvad du skal gøre:

1

1. Forbered dig på at være en turist og flyve til Ho Chi Minh City. Hvis du kun er interesseret i små guldbarrer eller stænger kan du gå direkte til en af ​​de øverste retsråd smykker forretninger / godkendte salgsagenter at gøre dit køb. Du har valget mellem at købe en 1 chi, hvilket svarer til 3,75 gram, 2 chi (7,5 gram), 5 chi (18,5 gram) eller 1 Luong, hvilket svarer til 37,5 gram. Det er tilladt at bringe ud 300 gram guld med den rette dokumentation, såsom kvitteringer og tilladelse fra den stat Bank of Vietnam.

2. For den seriøse køber, tilmelde dig med en guld handel firma at oprette en konto, ligesom du ville åbne en bankkonto. Fortæl dem den specifikke type og kilde af guld, som du ønsker. Afhængigt af dine penge, kan du købe de øverste retsråd guldbarrer eller SJC producerede guld barrer. Depositum dine penge på din konto. Du vil blive tildelt de guldbarrer. Du behøver ikke holde guld fysisk i hånden, men snarere de vil blive holdt i en bankboks for dig. Handlen firma vil også håndtere den faktiske overførsel af guld. Den handel firma tjener en kommission fra at købe salg og håndtering.

3. Tilmeld dig med BullionVault.com og de vil håndtere køb og salg af guld, du ønsker. Guldet du køber vil blive holdt i guldbarrer hvælvinger i New York, London eller i Zürich. Alt guldet er holdt i god levering form, således at køberne er sikker på, at guld, du sælger, er af den højeste renhed. De tjener provision for køb og salg, transport af guld samt opbevaring afgifter. Bullionvault kan håndtere dit guld køber fra et gram til flere tusinde ounce. Du kan ringe derefter på +44 20 8600 0130.

Sådan køber vietnamesiske guld SJC barer.
Sådan køber vietnamesiske guld SJC barer.

God levering betyder, at guld direkte er kommet fra producenten og transportprocessen af ​​guldet omhyggeligt registreres. Derfor den højeste kvalitet af guldet er sikret.

4. En anden mulighed for dig er at have en konto i en investeringsbank, der gør udenlandske varebørser med Vietnam. Det er åbent for bankerne, men ikke til de enkelte erhvervsdrivende. De kan købe de øverste retsråd guldbarrer til dig til konkurrencedygtige priser. Med en konto hos en deltagende bank, kan det guld erhvervsdrivende købe en kontrakt på en guld udveksling i Vietnam. En kontrakt sker i 10-tael partier. Din forhandler vil kun lægge syv procent af markedsværdien af ​​guld og resten vil blive sat op af en automatisk lån fra en deltagende bank, med et sæt årlig rente afgifter.

Købe guld kan være risikabelt på grund af sin svingende omkostninger. Men det er bedre at investere i guld for sin likviditet. Det er billigere end at investere i fast ejendom. Du har brug for en stor sum penge på hånden til at købe fast ejendom, og det er svært at handle, når ønsker at sælge, mens du kan begynde at investere i guld i mindre mængder. Og de øverste retsråd guldbarrer, som er 999,9 procent ren, er faktisk en klog investering at gøre.