O2s

Sådan køber tøj til en tween pige

"Tween" er en nyligt opfundet ord der beskriver piger og drenge i alderen ni og tolv. Folk kalder dette "i-mellem" fase, deraf navnet "tween". Tweens er ikke længere børn, men som endnu ikke er teenagere. Det er en udfordrende fase for forældre, fordi de er forvirrede om, hvordan man behandler deres tweens: som børn eller som unge? Hvis du er en forælder til en tween, kan du føler som at gå på æggeskaller. Tøj er en af ​​de mest vigtige ting, at en forælder til en tween bør overveje. Tweens er unge nok til at bære børnenes tøj, men gamle nok til at foretrække dem, at ældre berømtheder slid. I dag når tv er en meget stor indflydelse på deres liv, du bare nødt til at tage kontrol over situationen og gør hvad du synes er rigtigt for dem. Så er du på udkig efter din tween tøj. Her er nogle tips om, hvordan man vælge tøj for dem.

Sådan køber tøj til en tween pige. Pick ud passende sko.
Sådan køber tøj til en tween pige. Pick ud passende sko.

  • Åbn dit barns skab. Se på hver enkelt af tøj, som hun ejer. Er de passende for hendes alder? Er hun klæde og opføre hendes alder? Et kig i dit barns skab vil give dig et indblik i hendes personlighed. Alt for mange korte nederdele? Må ikke bekymre dig. Du kan ændre alt dette.
  • Tal med din tween. Sid hende ned og forklare hende, at du køber hendes nye tøj, fordi du føler, at dem i hendes skab ikke passer hendes alder. Gør hende forstå, at du har hendes bedste interesser på hjerte.
  • Tag hende til mall. Selv hvis du vil være en godkendelse af stil og udseende af tøjet, tage hende med, så hun også kan give udtryk for sine meninger. Men husk, du stadig har det sidste ord.
  • Har en fitting. Hvis tøjet ser godt ud på mannequin, kan de ikke se godt ud på dit barn. Gør hende passe både dine valg og se, hvordan hun ser ud i dem. Enige om, hvad at købe og hvad man ikke skal købe. Hvis hun argumenterer på et par korte nederdel, kompromis og gøre hende udvælge en længere en.
  • Pick ud passende sko. Høje hæle er ikke beregnet til børn hendes alder. Vælg sko, der ikke blot hensigtsmæssigt, men stilfuld og komfortabel som godt. Hovedformålet med shopping sammen er, at du både kan stemme dine meninger og blive enige om et niveau, som både du og dit barn vil være tilfredse. I slutningen af ​​dagen vil du være taknemmelige for, at du tidligere har handlet sammen for hendes tøj.


Du har altid nødt til at have styr på alt

Du har altid nødt til at have styr på alt, hvad der sker i dit barns liv. Hvis hun føler sig som hun ikke har frihed, selv om valget af tøj, så fortæl hende, at hun stadig er for ung og naiv til at træffe beslutninger på egen hånd. Hun er ikke engang en teenager til at begynde med. Men du også nødt til at absorbere sine indgange og arbejde på et kompromis, som alle vil være tilfredse med. Det er virkelig ikke så svært at hæve en tween. Kommunikation og forståelse er nøglen til et godt forhold.