O2s

Sådan køber stylter

På nuværende

På nuværende tidspunkt er pæle anvendes af børn og voksne for rekreation. De er ligeledes anvendes til anlægsformål, når den konventionelle stige eller stillads er tilgængelig, eller kan ikke give den stabilitet og højde for at gøre byggeriet lettere. Det eneste, om stylter, er, at de er faktisk meget risikabelt for os. Med de spørgsmål om sikkerhed og holdbarhed, er her et par punkter, som du kan overveje, når de køber pæle.

 • Usage. Beslut hvilket formål du ønsker at købe pæle. Er de for rekreation eller funktion? Hvis du køber dem for et job som at optræde som en klovn i en part eller for en akrobat præstation, kan du overveje at købe pæle, der vil tillade dig at være fleksibel. Du ønsker måske at købe stylter, der vil give dig mulighed for at hoppe og gå. Hvis du køber for funktion som dem der bruges i byggeriet eller reparation at nå høje områder, kan du overveje de grundlæggende stylter, der giver elevation.
 • Typer. Der findes forskellige typer af pæle. Og til navnet et par stykker:
  • Håndholdte stylter. Disse er fælles legetøj til børn. Håndholdte stylter kan komme i pæle eller strenge. Håndholdte pole pæle består af to poler med en understøtning for foden på hver pol. Den håndholdte strengen stylter på den anden side er populært kaldes tin-Can pæle. De dåser er platforme, hvor fødderne er placeret, og strengene er udnyttet som pole erstatninger til at trække dåserne opad når foden tager hvert trin.
  • Kinesiske stylter eller PEG pæle. Disse er almindeligt anvendt af erfarne kunstnere i cirkus eller gadeteater såsom parader. Disse typer af pæle har stropper fra anklen, foden og knæet. Dette giver den udøvende kunstner alsidighed at dreje, gå eller danse fra det ene sted til det andet. Den udøvende kunstner bevægelse skal være konstant at opretholde balancen på pæle.
  • Dry-wall stylter. Denne type af pæle er de sikreste blandt pæle. De er lavet tungere for langsom og sikker walking. De kan bruges til at stå stille eller for walking. De er normalt anvendes af malere, tryllekunstnere eller skuespillere.
  • Spring stylter. Denne type er mere populært kaldes hoppe stylter eller magt stylter. De er en krydsning mellem stylter og pogo sticks. Spring stylter tillade den person at hoppe, gå, løbe og lave forskellige akrobatiske stunts. De bruges primært til rekreative formål som en form for motion, et kunstnerisk udtryk eller ekstreme sportsgrene som powerbocking. Med denne type pæle er beskyttende gear eller udstyr et must.
 • Slags. Med udviklingen af ​​pæle, har producenterne tilbudt forskellige former for pæle, der afhænger af den type aktivitet, som du ville gå ind, når du bruger pæle.
  • Træ og aluminium stylter, som er de fælles grundlæggende stylter rådighed har en bred vifte af markering af, hvilken slags materiale er det bedste for en bestemt aktivitet. Vælg dem, der er udformet til holdbarhed og sikkerhed.
  • En anden form er lavet af glasfiber og kulfiber Springs fundet normalt på hoppe stylter. Denne form virker bedre i sport, fordi det giver mere forår og er stærkere med mindre vægt.
 • Research. Da stylter betragtes som en "bruge dette produkt på din egen risiko" element, det betaler sig at vide mere om dem. Check ud af folk, der har købt og brugt pæle. Søg online for anmeldelser og tips. På denne måde kan du vejer dine muligheder og liste relevante problemstillinger, som du kan anmode fabrikanten eller gemme personale, inden de køber et sæt.
 • Køb dem. Stylter er tilgængelige i bygge butikker og hobby butikker og selvfølgelig online. Fordelen ved at købe dem i butikkerne er, at du kommer til at prøve dem ud først. Online køb er en anden mulighed, du kan udforske men, det vil ikke give dig den gratis prøveversion mulighed, du vil helt sikkert ønsker.

Sådan køber stylter. Usage.
Sådan køber stylter. Usage.

Når du køber stylter, er det vigtigt at prioritere, hvor og hvilken type aktivitet, du kommer til at bruge pæle til. Køb stylter som er lavet af høj kvalitet materiale, og notere sig de tips angives at hjælpe dig med dette tilsyneladende vanskelig beslutning.