O2s

Sådan køber ruller for hajfiskeri

Der er snesevis af forretninger og utallige online-butikker, der tilbyder en bred vifte af spoler for hajfiskeri. Valgene er så talrige, at købe en af ​​disse ruller er et spørgsmål om først at bestemme hvilket hjul vil håndtere de særlige arter af hajer, der bliver målrettet og derefter finde den bedste værdi for at imødekomme ens budget.

Arten, der bliver målrettet er ekstremt vigtigt, når de køber en rulle for hajfiskeri. For eksempel en mindre hjul med en linje kapacitet på 150 meter af £ 15 test ville være tilstrækkelig til fiskeri Sand haj eller Leopard haj i brændingen eller andre lavvandede såsom laguner og flodmundinger. Men i det åbne vand, hvor større hajer såsom Thresher og Mako er fundet samme hjul ville blive overgået, da en større haj ville tage al den linje, før man kunne slå det tilbage mod båden. Derudover træk systemet i en mindre hjul er ikke tilstrækkeligt til lange kørsler af enhver usamarbejdsvillig haj og rullen ville simpelthen brænde op under kampen.

Omvendt

Omvendt ville det være upraktisk og endda ubehageligt at trække hjul med en linje kapacitet på 350 meter af £ 50 linje ned til stranden eller pakke den langs bredden af ​​en lagune blot at målrette de mindre hajer. Så at vælge den rigtige hjul for de særlige arter og størrelsen af ​​haj er vigtig. Et godt udgangspunkt for at vælge den korrekte hjul er 100 meter af linje for hver 100 meter vanddybde.

Den næste overvejelse, når de køber en rulle for hajfiskeri er den type hjul, der er bedst. I det åbne vand om casting hjul er langt mere holdbare og lettere at tørne end en spinning typen hjul. Men i lavvandede farvande eller surf ved fiskeri med lysere test linje roterende hjul tillader en at kaste en lokkemad eller lokke meget lettere.

Sådan køber ruller for hajfiskeri. Omvendt.
Sådan køber ruller for hajfiskeri. Omvendt.

Når den type og klasse hjul er blevet etableret ved køb af en rulle for hajfiskeri er et spørgsmål om at gøre nogle sammenlignende shopping. Sportsforretninger butikker og forretninger håndtere de fleste mærker og typer af ruller til hajfiskeri. Toppen af ​​den linje mærker er helt sikkert dyrere, og de er også i overensstemmelse med hensyn til ydeevne og pålidelighed. Men det er ikke til at sige andre mindre dyre hjul ikke vil tjene det formål, samt hvor omkostninger bekymringer kan være en faktor. Hvis man er fortrolig med det mærke og stil hjul, så en on line køb ville muligvis tilbyde køberen nogle besparelser. Men hvis man overvejer køb af en rulle for hajfiskeri for første gang ville det være en god ide at se markeringen første hånd, før de træffer en beslutning. Besøg en sportsforretning eller tackle butik og diskutere dit fiskeri eventyr, mens du prøve flere hjul. Det er en god oplevelse i sig selv.