O2s

Sådan køber plus size lingeri

Når du er plus størrelse

Når du er plus størrelse, du har lyst til det er sværere at finde tøj, der passer og ser godt ud. Men dette er ikke sandt. Hvis du ved, hvor man skal lede, ved, hvad man skal kigge efter, og hvordan du ser ud, så kan du finde alle de rigtige tøj til dig selv. Der er butikker kun for de smukke plus størrelse kvinder derude, der ønsker at se og føle stor i deres tøj og deres egen hud så godt.

Vide, hvordan man købe plus size lingeri er ikke svært

Vide, hvordan man købe plus size lingeri er ikke svært, du bare nødt til at sikre, at du ved, hvordan man gør det. First off, hvis du er ny til dette, skal du sørge for at holde sig til at gå til i butikker og forretninger, før du begynder at købe varer på nettet eller via kataloger. Du skal sørge for du ved, hvad din nøjagtige størrelse, du har brug for, og hvad du føler dig godt i. Du kan endda ønsker at få dig monteret og målt korrekt, for en stor fitting bh. Du kan få dette gjort på ethvert lingeri shop. Du bør overveje dette, hvis du nogensinde har problemer med din nuværende bras, eller hvis du føler dig utryg, eller du tror, ​​du har endda vokset nogle. Du skal sørge for du er altid iført den rigtige størrelse bh. Du er nødt til at prøve på forskellige elementer af forskellige materialer, stilarter, mærker, osv. for at sikre, at du får en fornemmelse for dem alle, og du kan vælge, hvad du bedst kan lide. Du bør bekymre sig om, hvordan du føler i disse emner, du forsøger på, før du går se ind han spejler og bekymre sig om, hvordan du ser på dem. Den måde, du føler, og hvem du er tilfreds i stykkerne er langt vigtigere end noget andet. Du vil være den ene iført disse stykker tøj, og så hvordan du føler er nummer et faktor i forsøget på og vælge den rigtige plus størrelse lingeri.

Når du har prøvet forskellige brikker på og besøgte forskellige butikker

Sådan køber plus size lingeri. Når du er plus størrelse.
Sådan køber plus size lingeri. Når du er plus størrelse.

Når du har prøvet forskellige brikker på og besøgt forskellige butikker, skal du være i stand til at have en fornemmelse for, hvad du kan lide og hvad der passer godt til dig og din krop. Hvad passer og ser lige på én kropstype kan se forfærdelige og passer dårligt på den næste person. Du skal sørge for du er i stand til at føle sig godt tilpas, føler sig sexet og føle sig trygge i alle dine beklædningsgenstande, før du går og bruge dine penge på dem. Du er nødt til at sikre, at du er tilfreds med dem, så du vil bære dem, og dette køb vil ikke være et komplet spild af dine hårdt tjente penge. Du er nødt til at sikre, at du vil komme op og blive klar, og vælg de elementer, du lige har købt til at bære, og faktisk bruger dem. Hvis du ikke kan lide, hvad du har fået, eller det ikke passer godt, så du højst sandsynligt ikke vil have det på alle, og du vil ende med at have det lå i din kommode eller hænge i dit skab.

At sikre, at du køber den rigtige plus size lingeri, sørg for at prøve det på og sørg for, at du er tilfreds med de stykker, du har valgt.