O2s

Sådan køber grundlæggende sæt af ishockey - udstyr

Et komplet sæt af ishockey udstyr er vigtigt for en spiller at være sikker fra skade i løbet af spillet, såvel som at spille hans eller hendes bedste hockey. Pucken anvendes i hockey er hårdt og bevæger sig meget hurtigt på is eller i luften, og kan være dødelig, når den rammer en del af kroppen. Det er en god udvikling, at hockey spillere nu er forpligtet til at bære hovedbeklædning for at beskytte deres ansigt og hoved, da det ikke var så et par årtier siden.

Den beskyttende nødvendige udstyr til de lemmer er benskinner med knæbeskyttere og albuebeskyttere. De benskinner er lavet af hård skal, som beskytter det forreste ben mod flyvende pucke, men det bagerste ben er ikke omfattet. De albuebeskyttere har en albue kop og dækker også underarmen og triceps. For kroppen er de anvendte redskaber skulderpuder, jock strap eller damer bækken beskytter og hals vagt. De skulderpuder allerede omfatte beskyttelse for torso og rygsøjle. Skridtbeskytteren eller damer bækken protektor dækker bækken området for at undgå alvorlige skader især under sammenstød. Halsen vagt er valgfrit, da det kunne gøre hals bevægelse al lidt svært, men det kan beskytte halsen mod skader især fra flyver pucke og hockeystave holdt op i luften af ​​andre spillere. En hjelm combo indeholder hjelm med rem, et ansigt bur for at beskytte ansigt fra hockeystave og flyvende puck, og en mund vagt. Mouth vagter kan specialfremstillede og monteres af en tandlæge for en mere komfortabel pasform.

Bortset fra den beskyttelse, du har brug for polstrede hockey bukser. Hockey handsker bæres på hænderne for at forhindre håndfladerne i at få vabler og også for at styrke tommelfingeren i holde hockeystav.

Det nødvendige udstyr til at spille

Det nødvendige udstyr til at spille, er hockeystav, hockey skøjter og en puck. Vælg den rigtige størrelse af hockeystav for dig. Der er forskellige størrelser for hver alder niveau. Det kan være fremstillet af træ eller andre materialer. Vælg den, du er komfortabel med.

Hvis du er en målmand

Sådan køber grundlæggende sæt af ishockey - udstyr. Det nødvendige udstyr til at spille.
Sådan køber grundlæggende sæt af ishockey - udstyr. Det nødvendige udstyr til at spille.

Hvis du er en målmand, der er behov for udstyr specielt designet til denne position i teamet. Disse omfatter en målmand stick, som har en større klinge, da det anvendes til at spærre pucken der kommer ind i målet. Målet, skøjter har også større klinge radius. Den målmand maske eller hjelm har et ansigt bur, der passer til ansigtet og har høj styrke til at beskytte mod højhastigheds pucke. Beskyttelse for bryst og arme er mere polstret end en regelmæssig spiller. Bortset fra en hockeystav, målmanden har en fangst handske på den anden side. Et mål jock er hårdere end den almindelige jock protektor. En målmand også bærer et mål pad, der dækker ben og knæ. Pucke kan blokeres af benene gennem "pad stop"-metoden. Målmanden bærer sokker, der dækker benene op til knæene for at dække bagsiden af ​​benene, da målet pad dækker kun skinnebenet og knæ.