O2s

Sådan køber f1 merchandise

F1 merchandise kan findes til en meget overkommelig pris

F1 merchandise kan findes til en meget overkommelig pris. Du ønsker bestemt det officielt licenserede tøj og du vil ønsker at føle sig som din favorit Formel 1 kører. Du kan købe en officiel Formel 1 jakke til en lille smule over 80 dollars på nogle steder. Dette er en meget god deal givet den høje kvalitet af de jakker vi taler om. Du kan få Formel 1 jakke i flere forskellige farver, herunder rød og sort. Du kan også købe officielt licenserede krus og hatte. De hatte er meget ens, hvis ikke fuldstændige kopier af, hvad nogle af chaufførerne bære, når de går til at fejre i sejr vognbane.

Sådan køber f1 merchandise. F1 merchandise kan findes til en meget overkommelig pris.
Sådan køber f1 merchandise. F1 merchandise kan findes til en meget overkommelig pris.

Kasketterne, du får også kan variere med det hold, som du ønsker. Et eksempel på dette ville være, hvordan du kan købe en hætte, der repræsenterer BMW team. Du kan også få en hat til Nico Rosberg hold til samme pris, som du kunne få til BMW hat. Jeg vil vove at sige dog, at BMW hat ville være mere værd penge i fremtiden, da det har BMW navn på den. han virkelig cool element, børnene virkelig kan elske, er det officielt licenserede F1 køredragt, som du kan få for omkring 70 bucks. Løbet dragt kan komme i børnenes størrelser, så bære dette virkelig kan gøre dem til at føle sig som de er derude på banen.

Du behøver ikke kun at fokusere på Formel 1 tjenestemand butik for at finde gode tilbud på F1 merchandise. Selv om jeg er sikker på, at Formel 1 Chief Executive Officer Bernie Ecclestone ville foretrække at se dig shopping der. Seeing folk køber disse officielle poster er en del af grunden til, at Mr. Eccelstone sker for at være en milliardær. Du skal bare nødt til at være forsigtig, når du køber Formel 1 merchandise fra andre kilder, som du ikke bliver flået i processen. Du kan købe Ferrari Formel 1 legetøj kort lavet af Mattel på Amazon for omkring 28 dollars for en temmelig stor sæt af biler. Disse Mattels biler skal være sikker og sjov at lege med, uanset om du taler om en aktivitet for en lille knægt eller en person, der er bare et lille barn på hjerte.

Der er også masser af gode bøger derude om de erfaringer, der kan havde i Formel 1 Racing. Så hvis du er en bogorm, der nyder racing så godt, kan du få hooked på nogle af de historier, som du finder skrevet af Formel 1 drivere eller mekanikere.