O2s

Sådan køber en todelt badedragt

Et to stykke badedragt kan være skræmmende stykke tøj

Et to stykke badedragt kan være skræmmende stykke tøj, men når korrekt valgt, kan det supplere din kropsform og dit ansigt. Før overskriften ud for stranden, grøft overdimensionerede T-shirt, og sørg for, at du har ret to stykke badedragt. Her er hvordan du køber din egen.

Sådan køber en todelt badedragt. Et to stykke badedragt kan være skræmmende stykke tøj.
Sådan køber en todelt badedragt. Et to stykke badedragt kan være skræmmende stykke tøj.

  1. Bund. Begynd med at vælge en badedragt med en bund stykke, der vil langstrakt din krop og dine ben. Du kan gøre dette ved at vælge de lave ridning bund stykker. Da det vil tage op minimal overflade i kroppen, vil din krop synes at have mere længde til det. I almindelighed vil højere taljen linje for bundstykket, jo kortere torso af kvinden vises.
  2. Top. Den øverste du vælger, skal have strenge eller ledninger til at støtte, især hvis du har en stor buste. De sædvanlige spinkle materialer i en todelt badedragt er utilstrækkelige i at holde dig understøttes, medmindre disse kommer med ledninger. Sørg, uanset hvem, at ledningerne er stærke, men tynd nok til at være diskret, især da badedragt vil sandsynligvis få våde og bliver semi transparent i nogle tilfælde.
  3. Kampe. Du kan skille sig ud i en todelt badedragt ved at kombinere en anden top og en anden bund. Selvom kombinere stykker sammen, så sørg dog, at de farver og prints i top og bund er egnet til hinanden og vil supplere hinanden. Hvis du har planer om at købe flere to stykke badetøj, som du kan matche, bør beskæringer af de stoffer være nogenlunde ens, så at stykkerne vil blande ind i hinanden nemt.
  4. Farve. Farven på badedragt kan også hjælpe til at give dig en mere flatterende badedragt. Der er farvestrålende badetøj, men disse kan være svært at trække især da lyse farver tilføjer vægt på buste og hofter, som du måske ikke ønsker at alt fremhæve. Mørkere farver på den anden side, er subtile og vil give udseende af en slankere figur. Lige så vigtigt er de prints, der vil ledsage badedragt. Så meget som muligt, undgå høje prints såsom lyse prikker og vandrette strimler, der vil gøre din krop ser brede.
  5. Boy shorts. For kvinder med cellulite, er dreng shorts eller skirted bunde en anden mulighed at overveje. Disse er specielt designet til at dække bunden, hvor cellulite kan forventes at udgøre. Disse er også store muligheder for folk, der ønsker at engagere sig i beachvolley eller andre strand sport, da nederdelen vil dække bunden, selv når springning.
  6. Cover. Du kan også bruge badedragt cover-ups, hvis du ikke kan bære to stykke badedragt alene. Disse cover-ups kan være så simpelt som en sarong, som du kan vikle rundt i din krop i forskellige stilarter, eller det kan være en slank og ren kjole, der kommer i forskellige stoffer gennemsigtige nok til at tillade et glimt af din krop, mens gemmer de minut ufuldkommenheder .

Valg af en todelt badedragt behøver ikke at være en skræmmende prøvelse, hvis du ved, hvordan du vælger stykker, der vil fladere din krop. Disse skridt bør vejlede dig i at vælge et par, der vil supplere din krop.