O2s

Sådan køber en fodbold resultattavle

Athletic direktører

Athletic direktører, trænere eller enhver, der er sat i spidsen for at købe en resultattavle for deres hold har mange ting at tænke på, når du vælger en resultattavle. Der findes forskellige typer af resultattavler til at overveje, såsom elektroniske, trådløse og flip resultattavler, indendørs, udendørs, og du skal også overveje de oplysninger, du ønsker vist på sådan en resultattavle. Her er nogle tips om, hvordan man købe en fodbold resultattavle.

Den enkleste af Resultattavlen optioner flip resultattavle

Sådan køber en fodbold resultattavle. Athletic direktører.
Sådan køber en fodbold resultattavle. Athletic direktører.

Den enkleste af Resultattavlen optioner flip resultattavle. I dette tilfælde skal du simpelthen bare have numre, som kan "vendes" hver gang nogen scoringer og blot holder styr på score af spillet. Alle kan bruge disse, og de er mest udbredt i ligaer eller organisationer, der ikke har midler eller levere deres egen finansiering.

Den bærbare resultattavle er sandsynligvis en god mulighed for sport ligaer, der ikke har et stort budget, men vil gerne have noget at både spillere og tilskuere kan henvise til at vide, hvad der foregår i spillet. Det er en selvstændig enhed, der let kan flyttes og er tilgængelig for alle former for sport, og kan ikke engang koste noget for den organisation eller liga ønsker en, hvis de kan få en sponsor til at købe det for dem til gengæld for reklamer. Mens bærbare, kan disse resultattavler indeholde flere oplysninger end bare tid til venstre og score så tror ikke bærbare resultattavler er ringere i information, de bare ikke har den store skærm, stadion resultattavler har. Jo mindre program, jo ​​mere sandsynligt er det den slags resultattavle, der bedst passer til deres behov.

De mest udbredte resultattavler folk ser hver dag på tv og på de fleste live-sportsbegivenheder er den store elektroniske resultattavle. Disse kan komme i alle forskellige farver og størrelser og kan vise alle oplysninger du gerne vil have den til at vise, om spillet. Vil du gerne det til at vise navnet på dit team, eller navnet på det felt, eller begge dele? Ønsker du at medtage ned, og hvor mange værfter at gå til en første down, eller vil du bare ønsker score? Der er en masse muligheder med disse resultattavler, og de valg for resultattavlen nogen ender med at bruge alle bør være et spørgsmål om, hvad de ønsker deres resultattavle at formidle.

Der er stadig digitale resultattavler

Den enkleste af Resultattavlen optioner flip resultattavle. Der er stadig digitale resultattavler.
Den enkleste af Resultattavlen optioner flip resultattavle. Der er stadig digitale resultattavler.

Der er stadig digitale resultattavler, men de fleste resultattavler er nu ved hjælp af LED (Light Emitting Diodes). Denne type Stillingen belysning er billigere end en glødelampe og også mere effektiv. De har også sidste 50 til 100 gange længere end en almindelig pære. Der er nu også trådløse resultattavler, som bruger en sender modem og radiofrekvens bølger til at arbejde resultattavlen.

Den nederste linje er, når nogen går til at købe en fodbold resultattavle der er mange valgmuligheder til rådighed. Ligegyldigt hvad dit budget kan være, bør der være en fodbold resultattavle til rådighed for dine behov.