O2s

Sådan køber du wakeskating udstyr

Wakeskating er en spændende og ekstrem sport

Wakeskating er en spændende og ekstrem sport, der involverer ridning på et bræt trukket af en blår linje. En wakeskating kan ride lige meget ligesom en vand-skiløber. Dog kan en wakeskater også udføre tricks samtidig med at hoppe igennem wake-den bølge af vand, at båden efterlader i sit kølvand.

Den væsentligste forskel mellem wakeskating og wakeboarding er

Den væsentligste forskel mellem wakeskating og wakeboarding er, at wakeskates ikke har binder at vedhæfte rytterens fødder til bestyrelsen. I stedet en wakeskate har Griptape på overfladen, meget gerne et skateboard. Riders også bære sko for at bevare et godt greb om wakeskate overflade.

Købe wakeskating udstyr er et spørgsmål om at vælge kvalitet udstyr

Købe wakeskating udstyr er et spørgsmål om at vælge kvalitet udstyr, der kan hjælpe med at få dig den bedste ydelse, uden nødvendigvis at være for dyrt. Du skal bruge flere udstyr, herunder skate, sko, anhængertræk og lignende. Her er en kort guide til at købe wakeskate udstyr.

  • Wakeskate - Du bliver nødt til at vurdere dine egne færdigheder og evner, når de køber en wakeskate. Inden du foretager en egentlig køb, prøv at låne forskellige former for wakeskates fra venner eller fra leje butikker. Blødere skum-top wakeskates er ideelle for begyndere, men måske ikke være for manøvredygtig. Træ boards er tungere, men mere stabil. Boards fremstillet af komposit materiale er lettere og mere manøvredygtig. Du bør også træffe beslutning om en figur. Flade boards er mere stabile, mens konkave dem har bedre manøvredygtighed.
  • Sko - wakeskating sko ligner sko båret til skateboarding. Du kan faktisk byttes disse, medmindre du ønsker hurtigere tørring sko til wakeskating. De fleste sko fremstillet specielt til wakeskating omfatter drænende ventilationskanaler, så vandet hurtigt kan undslippe fra indersiden. Materiale bør også hurtigtørrende for bedste komfort og ydeevne. Du ville ikke ønsker at være kørt ned af tunge, sogging sko.
  • Sikkerhedsudstyr - Du skal bruge en redningsvest og en hjelm. Dette er for de gange du udslette. Du ved aldrig, når en kollega wakeskater, eller en båd kan være at ramme dig. Når du køber en vest, sørg for at det er typegodkendt af Coast Guard. Det skal give mulighed for fleksibilitet, også, så du kan udføre de forskellige tricks, mens wakeskating.
  • Trækline - Få en, der er let og som ikke strække sig for meget. De bedste slæbe reb er belagt med PVC eller urethan, således at de ikke vil hænge fast under tryk. Længden afhænger af dine evner og præferencer. De fleste professionelle ryttere bo omkring 70 til 75 fod bag kølvandet. Gennemsnitlige skatere bo omkring 60 til 75 fod bag. Find din sweet spot, eller det punkt bag kølvandet hvor du kan udføre det bedste.
  • Bugsering håndtag - Dette vil afhænge af dine præferencer. Håndtaget kan være bløde eller hårde. De fleste wakeskaters foretrækker ikke at bære handsker, mens ridning, så gå efter en blød, for en lettere tur. Gå til letvægts materiale, som kulstof. Vigtigst er det, skal du vælge et håndtag, at din hånd kan gribe komfortabelt.


Sådan køber du wakeskating udstyr. Wakeskating er en spændende og ekstrem sport.
Sådan køber du wakeskating udstyr. Wakeskating er en spændende og ekstrem sport.

Wakeskating er lige så meget om sjov som det handler om dygtighed og ydeevne. Det er også kredser om en kultur eller subkultur, meget gerne skateboarding. Gå efter udstyr, der kan bringe det bedste præstation i dig.