O2s

Sådan køber du rejse tilbehør

Planlægning af en ferie kan være ganske stressende, da der altid er en lang tjekliste over ting, der skal gøres. En vigtig opgave er at beslutte, hvad du behøver at medbringe med dig på turen. Nedenfor er nogle retningslinjer for, hvordan man vælger, hvad tilbehør du kan få brug for, og hvor man kan købe dem.

  1. Sådan at beslutte, hvad de skal købe? Selvfølgelig er dette afhænger af længden af ​​turen, og hvor meget plads du har i din kuffert. Nogle essentials jeg har fundet at være nødvendig, uanset tur længde og placering er rejsevækkeur, penge bælte, hurtigttørrende håndklæde , og stikadapter sammen med spænding konverter.

Sådan køber du rejse tilbehør. I flyvning behov: når luften på flyet genbruges og flyvninger er normalt pakket.
Sådan køber du rejse tilbehør. I flyvning behov: når luften på flyet genbruges og flyvninger er normalt pakket.

  • Sikkerhed og tryghed: TSA godkendt metal låse er en nødvendighed, hvis du ønsker at låse op din bagage. En anden mulighed er plastik fly lås , som hjælper med at undgå at få din metal låser brydes af sikkerhed, men vil stadig give nogle sikkerhed. En penge-bælte eller hals pose er afgørende, når de rejser i udlandet og kan trygt gemme dine kontanter, kreditkort, flybilletter og pas.
  • Vejret på din destination: Kontrollér weather.com for op til de mindste detaljer, og vær sikker på at medbringe en hat og solcreme, hvis det er solskin eller en paraply-og vandtæt jakke, hvis det er regnvejr.
  • I flyvning behov: Når luften på flyet genbruges og flyvninger er normalt pakket, kan du ønsker at tage nogle forholdsregler mod at blive syge. Airborne er et produkt, som jeg altid medbringe, men C-vitamin er en anden mulighed. Luften om bord på fly er også meget tørrere end hvad vi er vant til, så en lille flaske fugtighedscreme og nogle chapstick ville også komme i handy.
  • Emballage: Særlige plastposer til at komprimere dit tøj rent faktisk spare en masse plads i din kuffert. Disse er nemme at finde på Target eller enhver specialitet rejse butik. Plastic arrangører eller nylon poser er nyttige til at holde sko og snavset vasketøj i deres egne rum. Miniature plastflasker til din shampoo og sæber også spare plads.
  • Guidebooks og kort: At være forberedt er afgørende, når de rejser til en ny by eller land, og som har en guidebog vil give dig nogle komfort. Barnes and Noble , Borders , og Amazon har det bedste udvalg af de nyeste vejledninger og kort for uanset hvor du er gang.
  • Specielle rejser butikker vil have alt, hvad du har brug for og mere, men jeg vil også gerne stoppe med min lokale REI (eller shop online) for livsnødvendigheder som rygsække, vandflasker, min hurtigttørrende håndklæde, penge bælte, og andre arrangører. Frys eller enhver elektronik butik vil sælge stikadaptere og spændingsomformere. Flight 001 sælger både useriøst poster og væsentlige, alle opdateret i søde farver og sjove mønstre.