O2s

Sådan køber du kører tights

Mange løbere foretrækker kører strømpebukser som tøj til deres øvelse rutine. De har en måde at presse kroppen, hvilket gør musklerne varme op nemt. De er også meget let tøj, der ikke vil trække løberen ned i en konkurrence eller en forlænget drift session. Som en ny runner, foretrækker du måske iført strømpebukser i stedet for løs jogging gear, hvilket gør, at du ikke gnave. Running tights ikke trække løberen ned, og det er endnu en grund til, at nogle løbere foretrækker strømpebukser til andre muligheder for løbetøj.

Sådan køber du kører tights. Løb strømpebukser, primært skal være stramme.
Sådan køber du kører tights. Løb strømpebukser, primært skal være stramme.

Her er nogle retningslinjer at følge, når de køber kører strømpebukser.

  • Løb strømpebukser, primært skal være stramme. De skal passe tæt til kroppen. De skal også være strækbar for at tillade bedre bevægelse, mens iført dem. De strømpebukser, du vælger, bør smigre din krop. Må ikke få par, der er for stram eller for løs. Løb strømpebukser, der er for stram begrænser blod og luftgennemstrømning. Løse kører tights er ubehageligt og har tendens til at vandre op din krop, mens den kører.
  • Running tights er mere fleksible over for klimaændringer. De kan have en kølende effekt på kroppen i varmt vejr. De kan også varme musklerne meget lettere, hvilket gør dem behageligt for kølige vejr. Du kan frit vælge dem, du synes er mere behageligt for dig. Der er kørende strømpebukser, der dækker den fulde længde af ben og arme. For folk, der foretrækker mindre dækning, er der ærmeløs løbe stramme toppe og korte leggings.
  • Dine kører strømpebukser skulle komme i lyse farver. Dette vil gøre dig mere synlig, når det er mørkt. De fleste kører tights kommer i slik farver, men der er stadig mørke farvede dem. Reservere de mørke strømpebukser til når du er i gymnastiksalen eller en indendørs løbebane. Du skal være tydeligt synlige i det fri for at undgå kollision skader med køretøjer og andre løbere. Gul, rød, hot pink, lyseblå og neon grøn er gode farver til at køre tøj.
  • Der er andre materialer til at køre strømpebukser bortset fra nylon. Vælg stoffet, at dine kører strømpebukser vil blive lavet af godt. De bør ikke gnave eller kløe, når det bæres i længere tid. Hvis det er muligt, bringe ekstra tøj, første gang du forsøger din kører strømpebukser på. Sørg for at vaske de løbende strømpebukser, før du bruger dem som de kan have kemikalier fra den fabrik, hvor de kom fra.
  • Næsten hver butik, der sælger sportstøj har rindende strømpebukser til rådighed. Sørg for at købe fra godkendte butikker. Køb fra en autoriseret butik vil sørge for du benytte sig af god kvalitet kører strømpebukser. Running tights er også tilgængelige over internettet, men du er nødt til at sikre, at online sælger er hæderlige og sælger god kvalitet kører strømpebukser. God kvalitet kører tights er lavet af stærke materialer. Løb trikoter, af god kvalitet ikke bære ned nemt i vask.

Der er masser af størrelser og stilarter

Der er masser af størrelser og stilarter, der kører tights kommer i. Brug disse tips til at hjælpe dig med at vælge langvarige kører strømpebukser. Tag dig tid til at vælge en god kvalitet, perfekt pasform kører strømpebukser. Husk, at du vil bruge dem hver dag, og de skal passe så godt som din hud.