O2s

Sådan køber du en kælk

Kælke er en sjov måde at styrte gennem sneen i løbet af vinterhalvåret

Kælke er en sjov måde at styrte gennem sneen i løbet af vinterhalvåret. Det er forskelligt fra slæder eller slæder i at de ikke har løbere fastgjort til bunden, hele undersiden kommer i kontakt med sneen overflade. Hvis du har brug for at erstatte dine eksisterende kælk eller du ønsker at købe din første, er du nødt til at følge flere tips til at købe den rigtige.

Her er de trin, du køber en kælk:

Sådan køber du en kælk. Settle på et budget.
Sådan køber du en kælk. Settle på et budget.

  • Settle på et budget. Kælke kommer i mange designs, fra simple konstruktioner til tilpassede vidundere. Et budget ikke blot bestemmer, hvad du har råd, men hvor hurtigt du kan erstatte det hvis det skulle blive brudt igennem brug. Dette vil tillade dig at begrænse dit valg og lade dig afslutte dit køb hurtigere.
  • Beslut om typen af kælk brug. Uanset om leg, downhill racing eller parring med en hund team, kælke kommer i en lang række kategorier. Tænk på hvordan du vil bruge en kælk halvfems procent af tiden, og lad dette vejlede din beslutning. Du kan altid låne en anden type kælk bør du bruge en for en anden type situation.
  • Estimere antallet af mennesker, der vil ride på den. Antallet af familiemedlemmer eller roommates er en hurtig måde at træffe afgørelse om størrelsen af ​​kælk. En slæde bør ikke være for lille, at et medlem bliver udeladt, men det bør ikke være for stort, at det bliver uhåndterligt. En ret størrelse enhed kan lade folk skiftes til at bruge det.
  • Faktor i alderen på de mennesker, der vil bruge det. Kælke kan bruges i et par år, før den er slidt ned, så køb en, der vil tegne sig for væksten blandt børn.
  • Check the Web for design og priser. Internettet kan give dig den ide om den række af priser og modeller til rådighed i verden. Det kan også guide dig til anvendte modeller, som du kan købe med rabat.
  • Shoppe rundt. Tjek din lokale butikker for hvad der er tilgængeligt i dit område. Du kan også besøge garage salg i løbet af sommeren og vælge en pre-ejede model, hvis du er på et stramt budget, eller du har brug for praksis. Sørg for at tjekke brugt kælke for beskadigelse før købet.
  • Har en erfaren rytter hjælpe dig. Hvis dine børn er de primære brugere, så lad dem hjælpe dig med at vælge en model. Ud af mode design kunne genere dem foran deres jævnaldrende og gøre dem tilbageholdende med at bruge det i det åbne. Du kan også teste størrelsen af ​​kælk ved at lade dem ride det på gulvet.
  • Købe det rigtige tilbehør og vedligeholdelse materiale med det. Nogle kælke kan gå hurtigere ved at gnide det ned med ski voks og voksning kork, så polere det med en pensel. Du bør også købe et anti-rust stof som WD-40 og spray det på kontakten område forud for opbevaring i slutningen af ​​vinteren.

Køb den rigtige kælk vil sikre år efter år i vinter sjov. Altid tjekke din enhed for tegn på skader og foretage de nødvendige reparationer eller justeringer, før du bruger det udendørs.