O2s

Sådan køber du en hockeystav

Sådan at beslutte, hvilke funktioner der er vigtige, og som ikke er

Der er mange ting at overveje, når de køber en hockeystav, især da pinde i dag bliver mere og mere komplekse og dyre. Nogle af de overvejelser indbefatter type, form, mønster, flex, tekstur, mærke og funktioner. Også, bør du overveje at garanti og pris.

Den bedste stick er en, der opfylder dine personlige præferencer, ikke den, som alle andre har.

Trin 1

TYPE STICK

Træ - Disse sticks har været omkring længst. De er de mest overkommelige, men de er ikke meget holdbare, hvilket betyder, at der i nogle tilfælde kan de endda være dyrere i det lange løb. For unge eller begyndelsen spillere, er træ pinde det bedste valg. Der er ikke nok værdi opnået fra de dyrere pinde begynder spillerne at berettige bruger op til 10 gange mere. Nogle NHL spillere endda foretrækker træ, som mange tror, ​​det giver en større "føler" for pucken.

Todelt komposit - Composite aksel med enten træ eller komposit udskiftelige klinger. Fordelen ved to-stykker er, at hvis du bryder den ene del af stokken, kan den anden del reddes. Også de giver dig mulighed for at prøve forskellige blad mønstre mere overkommelig end en-stykker.

Kompositmateriale er lettere og mere holdbart end træ, men det koster mere. Mange spillere som todelte sticks, fordi de kan kombinere lethed af en sammensat aksel med "føler" et træ blad.

Bemærk: Blades er udskiftelige mellem brands, så længe de er de samme hosel klassificering. For eksempel junior aksler kun passer junior knive, mens mellem-og senior aksler accepterer senior vinger. Også nogle skakter er tilspidset, som giver mulighed for en lavere «kickpoint« i pinden. Koniske aksler kræver kortere vinger og vil ikke fungere med almindelige klinger.

Ét stykke komposit - Det er de letteste og dyreste sticks på markedet. De er mere holdbart end træ, og de særlige materialer giver mulighed for hurtigere rekyl, som generelt skaber mere hastighed.

Bemærk: Må ikke få suget ind i hype af sammensatte pinde, bare fordi alle andre har en. Medmindre du tror, ​​at du vil bryde en masse træ pinde eller leger konkurrencedygtige og kræver dyrere pinde, træ eller todelte er ofte det bedste valg. Præference er langt vigtigere end at holde op med hype. Tro det eller ej, der stadig er mange professionelle spillere, der foretrækker træ eller todelte sticks til én-stykker.

Sådan køber du en hockeystav. TYPE STICK.
Sådan køber du en hockeystav. TYPE STICK.

Bemærk: Hvis du køber et stykke, så spørg om en 30-dages garanti mod brud.

Trin 2

Omkreds / SHAPE

Junior sticks - skinnier, hvilket gør det lettere for børn at holde.

Senior pinde - tykkere, hvilket gør det mere egnet til fysisk stærkere spillere.

Intermediate sticks - imellem, som kan appellere til lysere voksne, kvinder eller teen-afspillere.

Selv under samme klassifikation (dvs. senior) kan pinde kommer i forskellige Gjorde og former, herunder barberede håndtag og runde, firkantede eller konkave skakter. Disse funktioner er alle om præference. Når du vælger den pind op, vil du være i stand til at fortælle, hvis det føles mere eller mindre komfortabel end andre.

Trin 3

FLEX

Hver pind kommer med en flex rating, der fortæller stivhed stick. Jo højere flex tal, jo stivere pinden. En stiv pind, som kan bøjes tilstrækkeligt af spilleren vil skabe større hastighed end en Whippy stick, men hvis stokken er for stiv og derfor ikke kan bøjes af spilleren, ville det være tilrådeligt at skifte til en mere fleksibel pind. Erfarne spillere vil komme til at vide, hvilke flex giver den bedste blanding af skydning og puckhandling evne, men for mindre erfarne spillere ville bruge en flex omtrent lig med halvdelen af ​​din kropsvægt være et godt udgangspunkt.

Bemærk: Det er vigtigt at overveje mere end lige skudt hastighed, når du vælger flex rating. Mange spillere har pinde, der er for fleksible, hvilket gør ondt deres evne til at modtage afleveringer eller vind stick kampe, derfor er det vigtigt at overveje, hvilken type spiller du er, og vælg en flex der passer til dine styrker og svagheder.

Bemærk: For de fleste mærker, lig flex rating pounds af kraft til at bøje stokken 1 tomme. Så for en 100 flex pind, med henblik på at bøje den ene tomme der 100 lbs af nødvendige kraft, men der er ingen paritet for flex vurdering mellem alle mærker.

Trin 4

HØJDE

En generel regel er, at stokken bør være omkring læbe højde med skøjter på, men højden kan variere. Nogle NHLers bruger pinde, der matcher deres højde, mens andre bruger pinde, der går op til deres bryst. Længere sticks naturligvis betyde større rækkevidde og måske en hårdere skud, mens kortere pinde mulighed for bedre puck kontrol, når pucken er tæt på kroppen.

Bemærk: For børn, der vokser, er det OK at skære stokken 1 eller 2 inches høj, så stick vil vare længere, men mange forældre skære en pind 6 inches for højt med henblik på at gøre det sidste. Hvis valget er mellem en træ pind for 15€ eller et komposit til 75€ du er bedre stillet købe flere træpinde og øge højden efterhånden som barnet vokser, snarere end en 75€ pind at barnet har til at vokse ind i et stykke .

Trin 5

BLADE MØNSTER

Blades varierer i løgn, længde, højde, tå form og kurve. At vælge den bedste ene er et spørgsmål om personlig præference og lappeløsninger.

Lie - Vinklen af bladet og skaftet. Jo lavere tallet er, jo mindre opretstående staven. Hvis der ikke er løgn etiket på stokken, antager det er 5.5. Løgnen er meget vigtigt, fordi det afgør, hvor meget af bladet er på isen. Det er klart, du ønsker så meget klinge på isen som muligt. Determinanter omfatter højde, armlængde, stick højde og kropsholdning af afspilleren.

Længde - Målingen fra hælen af bladet til tå. Længere vinger betyder et større areal for at modtage eller skyde pucken, og samtidig øge vægten og reducere kontrol.

Højde - Målingen fra bunden til toppen af bladet. Der er ikke meget plads til valg her. De fleste blade kommer i de samme højder, men der er nogle, der er højere, hvilket kan gøre plukke pucke off bestyrelser lettere.

Sådan at beslutte, hvilke funktioner der er vigtige, og som ikke er. Bemærk.
Sådan at beslutte, hvilke funktioner der er vigtige, og som ikke er. Bemærk.

Toe Shape - Toe figurer omfatter runde, firkantede og muligheder i mellem. Square tå knive kan være bedre til at afhente pucke fra bestyrelser, mens runde tæer kan være bedre for toe-trække og puckhandling. De fleste blade kommer med en afrundet tå.

Curve - Beskriver en kurve i ord er næsten umuligt. De vigtige sondringer er i hems og kurve. Loft er på det lodrette plan, ligesom en golfkølle, mens kurven er på et vandret plan. Kurver er ofte beskrevet som tæer, hæl eller midten, med hver titel refererer til, hvor bladet kurver mest.

Bemærk: Når du vælger en klinge mønster for træ, er det vigtigt at indse, at de er lavet i hånden meget hurtigt og har en stor varians. To træ vinger med alle de samme specs ser måske ikke præcis det samme. For komposit-og ét stykke mønstre, er der meget større sammenhæng.

Bemærk: For børn, kan det være bedst at få en straight klinge (ikke venstre-eller højrehåndet), indtil barnet beslutter, hvad håndethed han / hun er. Alt for mange forældre forsøger at tvinge deres barn til at skyde til højre, kun for barnet at bruge stokken baglæns. Barnet vil afgøre hvilken måde er mest behageligt. Også skydning tilbage i hockey på ingen måde antyder, at han / hun vil være en southpaw!

Trin 6

ANDRE TILPASNING

Tape - Tape kan hjælpe med pucken styring samt forlænge levetiden af vingen. Overlapper båndet, således at hele pind er dækket, men er ikke for tung. Nogle farver kan være mere privilegeret end andre. Nogle spillere satte tape rester på akslen for øget greb.

Voks / Stick Lick / Puckhog - Andet tilbehør, der kan hjælpe din pucken kontrol eller forlænge levetiden på din kniv.

Shaft texture - Snakeskin, greb og andre aksel teksturer er til rådighed, som kan forbedre føler.

Barberet Håndtag - Nogle spillere foretrækker at barbere håndtaget på deres pind for øget komfort.

Knob - Der er mange typer af knopper derude. Leg med knopper af forskellig form og størrelse for at finde den bedste.