O2s

Sådan køber du en fjerboa

Moderigtigt

Moderigtigt, elegant og sexet-disse er blot nogle af de ord, der beskriver en fjer boa. Isadora Duncan, Mae West, Billy Graham, og Elton John er blot nogle af de mange berømte personligheder er kendt for deres brug af fjerboaer. Hvis du vil være at gå til en særlig lejlighed, siger en elegant fest, kan du være prangende og elegant som disse mennesker ved indpakning rundt om halsen en fjer boa.

Men iført en fjerboa er ikke som at bære en t-shirt

Men iført en fjerboa er ikke som at bære en t-shirt. Det er ikke til daglig brug, medmindre du ønsker at gå på gaden er så fashionable. Vil du have din egen fjerboa? Nedenfor er køb guide for klog og trendy fjerboa indkøb:

Angiv dit budget for en fjerboa

Angiv dit budget for en fjerboa. Hvor meget er du villig til at betale for en fjer boa? Da du kun skal bruge fjerboa for et par gange, måske en billig en allerede okay. Men hvis lejligheden er værdig en dyr tag pris, så må det være.

Sådan køber du en fjerboa. Angiv dit budget for en fjerboa.
Sådan køber du en fjerboa. Angiv dit budget for en fjerboa.

Der er mange faktorer, der afgør en fjer boa pris: længden, diameteren, farven og materialet. En fjerboa kan være dyrere, hvis den er længere og større. En fjerboa med to eller tre farver er dyrere også sammenlignet med en en-farve fjerboa. Det materiale, der anvendes også spørgsmål til den pris. Fjerboaer lavet af autentiske fjer ligesom det struds eller kalkun er dyrere end dem, der foretages af falske fjer.

For at give dig en idé, kan fjerboa prisklasse fra omkring 5€ til så meget som 30€.

Beslut den slags fjerboa, som du ønsker

Beslut den slags fjerboa, du ønsker. Have et billede i tankerne om den perfekte fjerboa. Det skal være stort og lange nok til din kjole. Glem ikke at overveje din dress-fjer boa skal gå pænt med det.

Søg efter den ideelle fjerboa

Søg efter den ideelle fjerboa. Kostume specialbutikker har mere forskelligartede valg af fjerboa. Din lokale modebutik kan have denne også. Du kan også søge online, og hvis du gør det, her er de steder du måske ønsker at tjekke ud:

Ostrich.com . Hjemmesiden sælger tilbehør med fjer, og som omfatter fjerboaer. Andre produkter du kan finde her, er fjer, frynser, ventilatorer, masker, puder, støveklude, legetøj og øreringe.

Party fjer . Her kan du finde flere sorter af fjerboa-princess boaer, struds boaer, Chandelle boaer, marabou boaer og fancy boaer. Andre interessante produkter her er tiaras, teasere, fest masker, fest hatte, fjer Leis, fjer hår slips og fjer blomster.

Men iført en fjerboa er ikke som at bære en t-shirt. Beslut den slags fjerboa, du ønsker.
Men iført en fjerboa er ikke som at bære en t-shirt. Beslut den slags fjerboa, du ønsker.

Zuckerfeather . Bortset fra en bred vifte af fjerboaer, hjemmesiden sælger også manchetter, tøj, ventilatorer, blomster, parykker, masker, hovedbeklædninger, smykker, og vinger.

Købe det. Fundet den perfekte fjerboa? Køb det nu, før det er for sent. Men hvis du vil være at købe online, er der nogle gode råd om sikkerhed, du bør følge. Først sørg for at din computer er fri for enhver spyware især keyloggers. For det andet, så sørg for, at betalingen siden er sikker. Det er sikkert, hvis den har "https", og den gyldne lås.

Nu er du klar til at vise, hvad du har fået med denne fjerboa. For sikker på, vil du se så fashionable, elegant og sexet til festen med din perfekte fjerboa.