O2s

Sådan køber du en ascot

Ascot, som enten kan være i slips eller tørklæde form var populær blandt de 19. århundredes europæiske mænd, men er nu resurfacing at give moderne mænds formelle slid en ekstra pift. Det er almindeligt lavet af silke og bæres rundt om halsen, under eller over kraven, med løse lag eller læg. På grund af sin meget elegant look, er ascot en favorit festtøj accent blandt stilfulde mænd. Køb en ascot kan være lidt tricky, men, især hvis det er din første gang. Men for at gøre det helt nemmere for dig, vi sammensætter en købers rettesnor. Læs venligst videre.

  • Vær opmærksom på stoffet En masse forskellige stoffer kan bruges til ascot:. Uld, fløjl, polyester osv. Men ligesom i det 19. århundrede mode, er silke mest almindeligt brugt i dag. Når du vælger et stof, rådes du til at matche stoffet af dragten til stoffet af ascot. Så hvis en tung dragt skal bruges, en ligeledes kraftig ascot er hensigtsmæssig, lys ascot, hvis du bruger letvægts trop.
  • Overvej farven. Ascot kommer i alle mulige farver og nuancer, så forvente at have mange farvemuligheder. Dog være meget opmærksomme på dit valg af farve. Du ønsker ikke din ascot at være for prangende, men du ikke ønsker at være kedelig enten. Den tommelfingerregel her er at lave en kontrasterende effekt. Derfor, hvis din skjorte er mørk i farven, en lys ascot er ideel. Hvis du er iført lyse skjorte, vælge en mørk ascot.
  • Vælg et design mønster. En almindelig ascot er en klassiker og kan gå med nogen form for outfit. Men hvis du ønsker at tilføje nogle liv til dit outfit, købe en ascot med et flot design mønster. Vær opmærksom på, at det operative ord her er rart, og dejligt kan noget være subjektive. Men så vidt ascot er bekymret, nice betyder en subtil, fint, og behersket mønster. Undgå en meget visuelt design, noget, der trækker øjnene til ascot. Ascot ikke beregnet til at skille sig ud, det er meningen at fuldføre et kig.
  • Køb fra en high-end butik. Blive mindet om, at ascot ikke er noget, du kan finde i ethvert stormagasin. Det er en særlig slags accent, så det er begrænset i antal. Faktisk kan du finde det kun i high-end modebutikker og butikker. Dette er også at sige, at ascot kan være dyrere end almindelige slips og tørklæder, så forvente at skulle betale ekstra.
  • Køb fra en online butik. For din shopping bekvemmelighed, for at besøge online butikker prøve. Når du handler online, du får til at eje en ascot uden besværet med at gå fra butik til butik. Blive mindet dog, at der kun er få hjemmesider, der tilbyder Ascot, så du måske ikke har en meget god markering.

Sådan køber du en ascot. Vær opmærksom på stoffet.
Sådan køber du en ascot. Vær opmærksom på stoffet.

Vær ekstra tålmodig, når leder efter en ascot både fysiske og online butikker. Selvom valget er generelt små, er der en god chance for du kan finde det bedste ascot, der vil supplere din formelle slid.