O2s

Sådan køber cowboystøvler

Forestil udforske Texas

Forestil udforske Texas, ridning din hest i løbet af en varm sommerdag, mens du hører country musik i baggrunden. Drømmer du om at blive Indiana Jones? Du kan være som Indiana Jones, hvis du har det komplette cowboy påklædning - en cowboy hat og et par cowboystøvler. Heldigvis cowboy hatte er tilgængelige i næsten alle butikker. Du kan endda nemt downloade sange som country musik eller andre cowboy sange i en anden genre.

Men hvad der virkelig udfordrende er at få din par cowboystøvler

Men hvad der virkelig udfordrende er at få din par cowboystøvler. Det er naturligvis bortset fra at få en hest. Bortset fra det faktum, at kun få butikker tilbyder disse støvler, er det også meget sjældent, at du vil finde den perfekte pasform. Cowboy støvler har altid været skræddersyet efter boot virksomheder begyndt at operere i det 19. århundrede. Hvad værre er, kan du ikke finde en standard dimensionering støvler fordi hver cowboy boot maker betragter det som en forretningshemmelighed. Det er grunden til jagt efter det bedste par cowboystøvler er en reel udfordring.

Sådan køber cowboystøvler. De fleste cowboy støvler er lavet af dyreskind som boa.
Sådan køber cowboystøvler. De fleste cowboy støvler er lavet af dyreskind som boa.

For at gøre denne udfordring lidt lettere, kan du følge disse vejledninger, når de køber et par cowboystøvler:

  1. De fleste cowboy støvler er lavet af dyreskind som boa, får, strudse og pilrokke. Men hvis du køber dine første støvler, er det bedre at vælge en lavet af pilrokke. Selvom andre skind er flottere, kan stingrays vare op til 20 år. Men rokker har hård hud, hvilket betyder, at du har brug for det at komfortabelt passer til dine fødder. Andre dyreskind kan tilpasse din fod størrelse, men der vil forårsage skred i støvlerne.
  2. Fokus på, hvordan den nederste del af cowboystøvler ser ud. Iført en hård par cowboystøvler er virkelig tiltalende. Men den store appel må ikke vare for længe, ​​hvis den nederste del er et turn-off. Du skal overveje, at den nederste del er det vigtigste aspekt, og bør være den mest tiltalende, da dette vil være den mest oplagte del. Hvis den øverste del er grim, kan du bare dække det med dine bukser og aldrig bekymre dig om længere.
  3. Overvej at købe skræddersyede cowboystøvler. Som nævnt, er cowboystøvler skabt til en bestemt størrelse af fødder. Den nemmeste måde at få din ønskede design og pasform cowboy boot er ved at have det custom-made. Må ikke bekymre dig om det, da mange boot beslutningstagere er der for at skabe den cowboy boot, du ønsker. Selv cowboy boot beslutningstagere, der startede i det tidlige 20. århundrede har deres online-butikker nu. Nogle af de store butikker for skræddersyede cowboystøvler er lidt Støvler, Caboots, Bootbay og William Shanor håndskomager. Du kan også prøve Sheplers, William Shanor håndskomager og Zappos hvis du kan lide de vestligt støvler. Bortset fra at tilbyde vestlige støvler, kan du også her finde en stor samling af forskellige boot mærker.
  4. Køb fra offline cowboy specialbutikker. Problemet med online shopping er, at du ikke kan passe cowboystøvler, hvilket er meget kritisk i valget processen. Hvis du kan, hvorfor du ikke besøger Texas eller en anden vestlig stat og udforske cowboy specialbutikker der?

Efter at have afsluttet din custom-eller custom-made cowboy dragt, hvorfor ikke give efter for din cowboy fantasi ved at få cowboy dekorationer, også? Nogle interessante cowboy dekorationer du kan vælge er bevaret bjørn, får eller hjorte hoveder eller en god shotgun.

Forestil udforske Texas. Fokus på, hvordan den nederste del af cowboystøvler ser ud.
Forestil udforske Texas. Fokus på, hvordan den nederste del af cowboystøvler ser ud.

Med det, vil ingen argumentere længere, at du er en rigtig cowboy.