O2s

Sådan køber bukser, fladere din krop type

Uanset om du har brug for det til arbejde, eller du blot ønsker at være med på moden, du har brug for mindst et par gode bukser, der vil smigre dig. Du kan se hot or not, afhængigt par bukser du slid. Tjek disse tips om, hvordan du vælger den perfekte par designet til din kropstype.

  • Find et par, der passer dig. Derhjemme, anbefales det, at du måler din talje, øvre og nedre hofter, skridtlængde størrelse og længden af dine ben. Dette hjælper dig med at spare tid på at søge efter par for at prøve. Hvis de ikke passer, så find en anden størrelse eller springe den over.
  • Hvis dine ben er korte, ikke bære Capri bukser eller halve bukser. De gør du ser bredere og endnu kortere. Snarere bære lige afskåret eller semi-flares bukser.
  • Hvis du har lange ben, får mest ud af din højde. Selvom du kan rocke næsten enhver form for stil, så prøv at holde kanter kun en halv tomme over jorden for de bedste resultater. Når du køber bukser, kontrollere hems, hvis der stadig er godtgørelse, bare i tilfælde af du har brug for at gøre dem længere i fremtiden.
  • Vær opmærksom på din torso Hvis du har en lang overkrop, slid højtaljede bukser,. Forsøge at finde bukser med linninger. Hvis du har en kort torso, slid lav højtaljede bukser, prøv at finde bukser uden linninger.
  • Hvis du er pærer eller skeformede, slid hip Huggers. Din mission er at skabe en lang linje fra hofte til tå. Aldrig bære stramme jeans eller koniske bukser. Det vil kun gøre din bag og dine hofter ser tungere. Flared bukser også gøre dig se bredere. Hvis du finder et par, der passer perfekt med undtagelse af talje, lade det reparere af en skrædder. Det er stadig langt billigere end at betale for en specialdesignet par. Må ikke vælge bukser med bleget eller falmede dele på gumpen eller på lårene. Mørke bukser er foreslået.
  • Hvis du har en drenget figur, bære bukser med svulmende lommer på bagsiden. Dette vil tilføje volumen til din bageste. Bære bukser med sidelommer til at gøre dine hofter ser bredere. Svulmende sidelommer er endnu bedre. Textured og tungere materialer såsom fløjlsbukser, tweed og fløjl tilføje volumen. Du kan også vælge lidt low-rise bukser. Farverige designs på baglommerne også hjælpe henlede opmærksomheden på din ryg. Din udfordring, når sportslige en drenget figur er at skabe kurver.
  • Hvis du har en time glas figur, gøre dine ben ser slanke og lange. Lidt blussede bukser eller brede straight-legged bukser vil se dejlige på dig. Beskåret bukser, der sømmede på midten af ​​læggen er også gode, så længe par støvler, du iført har samme farve som par bukser. Hvis ikke, i det mindste deres farver bør være af samme nuance. Skinny jeans er ikke tilrådeligt. De gør du ser pæreformet. Wide-ben eller flare stilarter kan gøre dig se kortere og bredere.
  • Hvis du er æbleformet, gør din talje se mindre ud. Mid-talje bukser, der har bredere ben skjule ekstra vægt omkring din midterste del og glat ud udseendet af buler og kærlighed håndtag. Low-rise bukser er forbudt! Brug dem, og du begå mode selvmord. Matte, mørke og ensfarvede bukser, er imidlertid din bedste ven.

Sådan køber bukser, fladere din krop type. Find et par, der passer dig.
Sådan køber bukser, fladere din krop type. Find et par, der passer dig.

Ikke alle designer tøj har den perfekte pasform. Nogle designere design kunstneriske tøj, der ikke passer dig på alle. Nogle andre designere design par bukser, der passer dig perfekt. En størrelse 10, for eksempel på en designer ville ikke være den samme som størrelsen 10 af en anden designer. Du skal dog ikke begrænse dig selv til et bestemt mærke eller en bestemt størrelse. Vær åben i at prøve andre designs og størrelser.